Zomerkamp 2022 Lievelde

We gaan weer op kamp!

Jaa hoor, na een jaar weggeweest te zijn gaan, kunnen we weer zonder maatregelen op kamp. Zomerkamp editie 2022 is dit jaar in de achterhoek!

Hoe zit het met de coronamaatregelen?
Vooralsnog geen maatregelen maar we houden het goed in de gaten.

Waar is het?
Het kamp zal gehouden worden in de prachtige achterhoek. Het adres is Groepsaccommodatie Beusink Recreatie Lievelderweg 106, 7137 MC Lievelde. Je kunt er gemakkelijk komen met de trein richting Lichtenvoorden-Groenlo hierna moet je nog ~10 minuutjes lopen richting de locatie. Is het te ver lopen dan kun je altijd even een mail sturen en dan zoeken we een oplossing voor je.

Kom je met de auto dan kun je (gratis) parkeren op het terrein er zijn genoeg parkeerplekken en je kunt ook een elektrische auto opladen. (Autokosten worden niet vergoed zonder vooraf goedkeuring van de penningmeester).

Wat gaan we doen?
We hebben een hoop leuke dingen gepland voor dit weekend. Het is een fijn moment om al je DWARSe vrienden weer te zien of om juist nieuwe mensen te leren kennen. Er zal ruimte zijn voor inhoudelijke dingen én ontspanning en lol.

Wanneer is het?
Het zomerkamp vindt plaats op vrijdag 26 zaterdag 27 en zondag 28 augustus. Je bent welkom op vrijdag 26 augustus om 17:00 en we gaan weer naar huis op 28 augustus om 16:00.

Slaapplekken
Er zijn twee grote slaapzalen waarin iedereen komt te liggen houdt hier rekening mee. Heb je specifieke slaapvoorkeuren laat dat even weten dan kunnen we kijken of er iets mogelijks is.

Wat moet je meenemen?
De bedden zijn standaard exclusief dekbed + kussen

Je moet dus onderstaande complete set meenemen:

–     dekbed

–     kussen

–     overtrek voor uw dekbed

–     sloop voor uw kussen

–     hoeslaken 90 x 210cm (verplicht)

Lukt het je niet om dit mee te nemen dan kun je het huren op de locatie voor €8,75 per stuk. Geef dit uiterlijk 1 week van te voren aan onze penningmeester Daan.

Vergeet ook niet om je eigen kleding, spelletjes, snacks, zonnebrand, goede zin, etc. mee te nemen. Een paklijst krijg je nog van te voren op de mail.

Wat kost het?
Om er bij te zijn vragen we wel een bijdrage van je. De kosten daarvan bedragen €30 voor het heel weekend, een dag kost €15,-. Kun je het niet (in één keer) betalen? Dan kun je contact opnemen met onze penningmeester via penningmeester@dwars.org zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.

Wil je alleen zaterdag of zondag komen dat kan ook, meld je dan aan voor de zaterdag of zondag.

Meld je snel aan via de webshop! Kaartjes kunnen gekocht worden vanaf 30 juni om 18:00!

Heb je vragen dan kun je Deniz mailen op Deniz@dwars.org of je kunt Esmay mailen op Esmay@dwars.org!

Is het uitverkocht meld je dan aan via de wachtlijst hieronder:


  • Locatie: Lievelderweg 106, 7137 MC Lievelde
  • Afdeling: DWARS Landelijk
  • Tijd: 26 August 2022 17:00