Onderwijs

Commissievoorzitter: Daan Bos, daan@dwars.org
Verantwoordelijk bestuurslid: Wouter Ubbink, wouter@dwars.org
Secretaris: Roeland Voorbergen, roeland@dwars.org

De Commissie Onderwijs is op zoek naar een nieuwe voorzitter én een nieuwe secretaris! Solliciteer nu, meer info vind je hier.

De Commissie Onderwijs houdt zich bezig met onderwijs, van basisonderwijs tot vakopleidingen tot de universiteit. In de vergaderingen houden we ons bezig met projecten voor de langere termijn en worden de actualiteiten uit onderwijsland besproken. Recent zijn Tweede Kamer-onderwijswoordvoerders Zihni Özdil en Lisa Westerveld van GroenLinks op bezoek geweest om met ons te praten over onderwijs.

Dit is wat we doen

Op het moment is de commissie bezig met een project over onderwijsvormen in Nederland. tot de zomer doen we onderzoek naar een aantal onderwijsvormen, door op bezoek te gaan bij scholen en literatuur na te slaan. Onze ervaringen publiceren we in OverDWARS. Uiteindelijk sluiten we het project af met een eindartikel. Daarin zoeken we naar de kernwaarden van het onderwijs, die alle vormen op hun eigen manier tot uitvoering brengen.

Draag bij!

Vind jij het leuk om met andere DWARSers over onderwijs te discussiëren en onze visie over dit belangrijke onderwerp uit te diepen, stuur dan even een berichtje naar onderwijs@dwars.org en sluit aan bij een vergadering van deze commissie!

/array(1) { ["afdeling"]=> string(5) "alles" }