Onderwijs

Commissievoorzitter: Sem Grootscholten, voorzitter.onderwijs[at]dwars.org
Verantwoordelijk bestuurslid: Ahmet Kargin, ahmet[at]dwars.org
Secretaris: Kevin Becking, secretaris.onderwijs[at]dwars.org

De Commissie Onderwijs houdt zich bezig met vrijwel alles over onderwijs! Van basisonderwijs tot vakopleidingen tot de universiteit, alles komt aan bod. In de vergaderingen richten we ons op zowel actualiteiten als langlopende projecten. We zijn sinds kort bezig met een nieuw project over beoordelingsmethoden.

Dit is wat we doen

Naast allerlei kleine projecten en actualiteiten zijn wij op dit moment vooral bezig met een project over beoordelingsmethoden in Nederland. Voor dit project gaan we onderzoeken welke beoordelingsmethoden er naast de klassieke methode bestaan. We gaan kijken welke voor- en nadelen de methoden hebben en hoe de uitvoerbaarheid is. Voor dit project doen we niet alleen aan literatuuronderzoek, maar zoeken we ook contact met scholen die bijzondere beoordelingsmethoden hebben.

Draag bij!

Vind jij het leuk om met andere DWARSers over onderwijs te discussiëren en onze visie over dit belangrijke onderwerp uit te diepen? Stuur dan een berichtje naar onderwijs@dwars.org. Je bent namelijk altijd welkom om een commissievergadering bij te wonen!

De eerstvolgende vergadering is op maandag 7 oktober om 19:30 uur. Uiteraard ben je ook welkom om mee te eten vanaf 18:45 uur.

Volgende vergaderdata:

  • 28 oktober