DWARS Academy

DWARS Academy is een groep trainers binnen de vereniging die garant staan voor trainingen van kwaliteit. De leden van de academy hebben inmiddels de volgende trainingen ontwikkeld:

 • Ledenwerving & Ledenbinding
  Is er binnen jouw commissie of afdeling een tekort aan actieve leden? Lukt het maar moeilijk om nieuwe mensen naar activiteiten te krijgen en komen deze mensen dan ook nog vaak maar eenmalig? Hier kunnen we verandering in brengen! Tijdens de training Ledenwerving & Ledenbinding geven we je concrete handvatten om op korte termijn het aantal actieve leden binnen je afdeling of commissie te verhogen.
 • Werken in een team
  Wil je meer leren over het geven van leiding aan een afdeling, commissie, campagneteam etc? Of wil je de samenwerking binnen jouw team verbeteren? Volg dan de training Effectief werken in een team. Aan de hand van concrete casussen leren we je hoe je je het beste kunt opstellen in bepaalde situaties, zodat de sfeer en prestaties binnen je team verbeteren.
 • Effectief vergaderen
  Voor veel mensen zijn vergaderingen vaak afzien. Het duurt ontzettend lang en er wordt eigenlijk niets besloten. Tijdens deze training leren we je hoe je in kortere tijd goede beslissingen kunt nemen tijdens een vergadering. Op deze manier gaat iedereen met een goed gevoel naar huis en is er meer tijd voor de borrel.
 • Campagne
  Waar mag je als afdeling of commissie allemaal rekening mee houden als je van een onderwerp naar een geslaagde campagne gaat? En hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap daadwerkelijk de mensen bereikt? Na de deze training heb jij handvatten om een campagne op te zetten én leer je effectief in gesprek gaan met anderen. Aan het eind van de training heb jij een eerste opzet van jouw plan de campagne! 

Deze trainingen kunnen aangevraagd worden bij de academy en kunnen aangepast worden naar de wens van de aanvrager. Verder staan de trainers altijd open voor suggesties en wensen voor nieuwe trainingen. Voor contact met de academy over het aanvragen van trainingen of suggesties voor nieuwe training kan gemaild worden naar: tessel@dwars.org