Het Activistennetwerk

Wie zijn wij?

Het activistennetwerk is opgericht in de lente van 2021. Wij willen activisme een grotere plek geven binnen DWARS, en DWARS een grotere plek binnen de actiebeweging in Nederland. Het activistennetwerk is een plek om in contact te komen met andere activistische DWARSers.

Wat is het doel van het activistennetwerk?

Het doel van het activismenetwerk is om activisme binnen DWARS onder aandacht te brengen. Ook is het een plek om andere DWARSers te ontmoeten, met ideeën te komen en om samen onze stemmen te bundelen tot een krachtig geluid. Samen kunnen wij dingen veranderen!

Hoe kan jij bijdragen?

We zijn altijd opzoek naar DWARSers die hun stem willen laten horen, zichzelf willen ontwikkelen of hun activistische ideeën met ons willen delen. Je hebt geen ervaring met activisme of bij DWARS nodig om je bij ons aan te sluiten. Ook heeft het activistennetwerk geen verplichtingen. Je kunt dus bij zo veel acties aansluiten of mee-organiseren als je wil. Kom in onze appgroep om op de hoogte te blijven van alle acties en om mee te praten!

Het activistennetwerk valt onder de verantwoordelijkheid van het bestuurslid Activisme en Campagne, Luna. Aansluiten bij het activistennetwerk, of sparren over activistische ideeën? Mail naar (luna@dwars.org).