Internationale Activiteitencommissie

DWARS organiseert verschillende reizen naar het buitenland. Zo gaan we jaarlijks naar Brussel, organiseren we een langere internationale reis, en zijn er soms internationale congressen. De Internationale Activiteitencommissie is de commissie helpt bij het organiseren hiervan. Zo regelen ze het vervoer naar de locatie, denken ze na over de invulling van het programma en zorgen ze dat er een plek is om te overnachten.

Contact

De Internationale Activiteitencommissie is te bereiken op: internationale.activiteitencommissie@dwars.org.

Het verantwoordelijke bestuurslid is Tony van der Linde, te bereiken via tony@dwars.org.

Leden
  • Delfine Rood (voorzitter)
  • Renzo Gort (secretaris)
  • Tim van de Meulengraaf
  • Liva Francken
  • Khan van Tol
Meer informatie

Benieuwd wat de commissie allemaal doet? Zie hieronder een voorbeeld van een georganiseerde reis door de commissie. Heb je verder nog vragen? Stuur dan een mailtje naar de commissie of het bestuurslid en dan helpen ze graag verder.

Reis naar Berlijn

Eens per jaar gaan we met DWARS op lange reis. In 2023 was de bestemming de Duitse hoofdstad Berlijn. De Internationale Activiteitencommissie heeft meegeholpen om de busreis vanuit Utrecht te regelen. Ook is er een programma opgezet, dat onder meer bestond uit een bezoek aan de Berlijnse muur, het Holocaustmuseum, en de Europa Experience. Ook heeft de commissie het bestuur geholpen met het uitkiezen van een veganistisch restaurant voor drie avonden en het hostel waar alle deelnemers met z’n allen sliepen.