algemeen

DWARS, GroenLinkse Jongeren is de onafhankelijke jongerenorganisatie van GroenLinks. Het landelijke hoofdkantoor van DWARS is gevestigd aan de Oudegracht in Utrecht. De dagelijkse leiding van DWARS is in handen van het landelijk bestuur. De vereniging heeft als doel mensen op een gezellige manier kennis te laten maken met politiek. Daarnaast proberen we via contact met GroenLinks, berichten in de media en acties de Nederlandse politiek te beïnvloeden.

DWARS heeft verschillende inhoudelijke commissies, die de politieke ontwikkelingen op een bepaald thema nauwgezet volgen. Ook zijn er meerdere organisatorische commissies. Deze commissies zijn verantwoordelijk voor dingen als scholing en de promotie van de vereniging. Op lokaal niveau zijn er door het hele land afdelingen. Deze afdelingen houden zich bezig met lokale politiek in hun gemeente of provincie. De commissies en afdelingen zijn altijd op zoek naar nieuwe leden.

Als je benieuwd bent naar één van onze commissies of afdelingen is het aan te raden even een kijkje te nemen op hun pagina. Daar zijn de contactgegevens van de verantwoordelijke bestuursleden en commissievoorzitters vinden. Je kan hen natuurlijk altijd een mailtje sturen als je meer wil weten over de commissie of bij de commissie wil aansluiten. Ook hebben commissies en afdelingen hun eigen agenda. Kom vooral een keer langs als je benieuwd bent naar DWARS!

 

LWelkom bij DWARS!

Afdelingen
Op deze pagina vind je een overzicht van alle afdelingen van DWARS.

Inhoudelijke commissies
Op deze pagina vind je een overzicht van alle inhoudelijke commissies van DWARS.

Organisatorische commissies

Op deze pagina vind je een overzicht van alle organisatorische commissies van DWARS.

Agenda
Op deze pagina kun je zien welke evenementen eraan komen.

Nieuwsbrieven
Op deze pagina kun je op de hoogte worden gehouden van al het nieuws binnen DWARS.

Contact
Op deze pagina kun je contact opnemen, je gegevens wijzigen en kosten declareren.

Functies binnen DWARS
Op deze pagina kun je vacatures voor functies binnen DWARS vinden.