Werkgroepen

Werkgroep DWARScord

Zin in wat online gezelligheid? Kom samen gamen op de DWARScord! Voor meer informatie en een invite-linkje van de Discord, stuur een mailtje naar contactpersoon Willem via dwarscord@dwars.org.

 

Werkgroep Politieke Filosofie (Poffie)

In de werkgroep Politieke Filosofie zitten DWARSers die geïnteresseerd zijn in politieke filosofie. We komen elke maand bij elkaar op wisselende locaties en hebben het over allerlei thema’s zoals Liberalisme, Emancipatie, Pacifisme, Natuur en Altruïsme. Hierbij belichten we vaak één of meerdere filosofische theorieën en passen we die toe op de hedendaagse politiek. We beginnen vaak met een aantal vragen of dilemma’s, en monden daarna meestal uit in een open gesprek. Klinkt heel intellectueel allemaal, maar het is eigenlijk heel gezellig. Dus als je geïnteresseerd bent in politiek en filosofie, kom vooral eens langs! Voor meer informatie, of als je eens wil komen kijken, stuur een mailtje naar contactpersoon Pim van der Werff via poffie[at]dwars.org.

 

Werkgroep Sport

Ben jij naast inhoudelijke verdieping bij DWARS ook op zoek naar mensen die net zo van sport(en) houden als jij? Dan ben je bij de werkgroep Sport aan het juiste adres. We bieden voor ieder wat wils. Houd je van relaxend op de bank met een zak chips genieten van de laatste WK-wedstrijd? Win je graag de eer bij een toernooipoule? Of heb je juist zin in een heuse DWARS-sportdag? Bij de werkgroep Sport vind je het allemaal! Wil je weten wanneer we vergaderen/sporten/sport kijken? Mail even naar onze contactpersoon Sigrid (sigrid[at]dwars.org) voor alle informatie. We hopen je snel te zien!