Werkgroepen

Werkgroepen zijn een van de vele plekken waar je actief kan zijn bij DWARS. Werkgroepen zijn een hele vrije manier waarop leden zich binnen de vereniging kunnen organiseren. Een werkgroep beslist zelf wat ze wil doen en hoe ze dit wil doen.

 

Werkgroep Boekenclub (DWARSliggers)

In de werkgroep DWARSliggers (5 punten als je de naam begrijpt) zitten alle boekenwurmen van DWARS! We lezen ongeveer één keer per maand/twee maanden een boek en komen dan gezellig samen om over dit boek te kletsen. We lezen fictie, non-fictie, literatuur, filosofie en nog veel meer. Ook als je lezen wilt oppakken ben je meer dan welkom om aan te sluiten, we zorgen er altijd voor dat de boeken die we lezen voor iedereen toegankelijk zijn! Dus heb je nu een enorme passie voor boeken of wil je juist lezen weer wat oppakken? Voor meer informatie, als je even een keertje wilt aansluiten of om je gelijk aan te melden, stuur een mailtje naar dwarsliggers@dwars.org of stuur een appje naar Minne (06-40496648)!

 

Werkgroep Politieke Filosofie (Poffie)

In de werkgroep Politieke Filosofie zitten DWARSers die geïnteresseerd zijn in politieke filosofie. We komen elke maand bij elkaar op wisselende locaties en hebben het over allerlei thema’s zoals Liberalisme, Emancipatie, Pacifisme, Natuur en Altruïsme. Hierbij belichten we vaak één of meerdere filosofische theorieën en passen we die toe op de hedendaagse politiek. We beginnen vaak met een aantal vragen of dilemma’s, en monden daarna meestal uit in een open gesprek. Klinkt heel intellectueel allemaal, maar het is eigenlijk heel gezellig. Dus als je geïnteresseerd bent in politiek en filosofie, kom vooral eens langs! Voor meer informatie, of als je eens wil komen kijken, stuur een mailtje naar contactpersoon Jeppe via werkgroep.poffie@dwars.org.