Sabine Scharwachter

voorzitter
sabine[at]dwars.org
@SabScharwachter
+31628235702

Sabine is voorzitter van DWARS. Bij de vereniging is ze ook afdelingsvoorzitter van Amsterdam geweest. Sabine wil het komende jaar zich inzetten voor een activistisch en inclusief DWARS, een nieuwe groep jonge kiezers enthousiast maken voor groene en linkse politiek en het DWARSe geluid luid en duidelijk laten horen in (de aanloop naar) de verkiezingen.

Brian Lammens

secretaris
secretaris[at]dwars.org

Brian is secretaris van DWARS. Hiervoor was hij secretaris van Leiden-Haaglanden, Reiscommissielid en Congrescommissielid. Brian gaat aan de slag met nieuwe mogelijkheden om de digitale omgeving van DWARS nog toegankelijker te maken.

Martijn Staal

interim-penningmeester/bestuurslid Scholing & Activiteiten
martijn[at]dwars.org / penningmeester[at]dwars.org
+31627318714

Martijn is bestuurslid Scholing & Activiteiten. Bij DWARS is hij voorzitter geweest van de commissie Privacy & Technologie en de Bijzondere Activiteitencommissie en hij was lid van de HR-commissie. Martijn wil een duurzame bijdrage leveren aan scholing en sfeer binnen de vereniging.

Sinds november 2020 vangt Martijn als interim-penningmeester de financiƫle kerntaken op, na het aftreden van de penningmeester. Voor financiƫle zaken is Martijn bereikbaar via penningmeester[at]dwars.org.

Sander van der Goes

politiek secretaris en vicevoorzitter
sander[at]dwars.org
@sandervdgoes
+31611472211

Sander is politiek secretaris en vicevoorzitter. Hij is verantwoordelijk voor de inhoudelijke commissies van DWARS. Sander was eerder voorzitter van DWARS Gelderland. Hij wil met de andere bestuursleden een commissie beginnen die gaat kijken naar DWARSe manieren om Nederland op te bouwen na de Coronacrisis en online debat aanwakkeren.

Janno Rook

internationaal secretaris
janno[at]dwars.org
@jannorook
+31630474386

Janno is internationaal secretaris. Bij DWARS was hij al actief als: Politiek Secretaris DWARS Arnhem-Nijmegen, voorzitter werkgroep Drenthe en FYEG-commissie Social Work. Janno wil zich inzetten voor DWARSe politiek op internationale thema's en hij wil meer DWARSers betrekken bij internationale politiek.

Neele Boelens

bestuurslid Organisatie & Leden
neele[at]dwars.org
+31649648026

Neele is bestuurslid Organisatie & Leden binnen DWARS. Ze is afdelingsvoorzitter van Arnhem-Nijmegen geweest en voorzitter van de Scholingscommissie. Neele wil zich inzetten voor een diverse vereniging waar iedereen zich welkom voelt.

Myrte Hesselberth

bestuurslid Campagne & Communicatie
myrte[at]dwars.org
@myrtehessel
+31634533495

Myrte is bestuurslid Campagne & Communicatie. Daarvoor was zij actief bij DWARS Brabant als bestuurslid Communicatie. Het komende jaar wil ze de zichtbaarheid van DWARS vergroten en een sterke campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen voeren om DWARSers in de kamer te krijgen.