Julia Matser

Voorzitter
julia@dwars.org
@juliamatser
+31649908475

Julia is voorzitter van DWARS. Ze heeft daarvoor in het campagneteam gezeten en de Raad van Advies. Als voorzitter laat Julia het DWARSe geluid horen aan GroenLinks, maatschappelijke organisaties en in de media. Julia houdt van actievoeren en zet zich in voor een diverser DWARS waarbij iedereen zich thuis voelt. Ze woont in Utrecht en is 25 jaar oud.

Dominique Blokland

Secretaris
secretaris@dwars.org

Dominique is secretaris van DWARS. Daarvoor was zij actief bij verscheidene commissies en de afdeling Utrecht. Als secretaris houdt ze zich onder andere bezig met het ledenbestand, de planning en de congressen. Ze woont in Maarssen en is 24 jaar.

Willem van 't Spijker

Penningmeester
penningmeester@dwars.org

Willem is penningmeester binnen het landelijk bestuur. Daarvoor was hij penningmeester en bestuurslid activiteiten bij de afdeling Utrecht. Als penningmeester is hij verantwoordelijk voor de financiƫn van DWARS en het beheer van het pand. Willem woont in Schoonhoven en is 22 jaar.

Wouter Ubbink

Politiek Secretaris en Vicevoorzitter
wouter@dwars.org
+31657836409

Wouter is Politiek Secretaris en Vicevoorzitter bij DWARS. Daarvoor was hij voorzitter van de commissie Natuur, Milieu & Landbouw (voormalig commissie Milieu en Voedsel) en secretaris in de afdeling Utrecht. Als Politiek Secretaris is hij verantwoordelijk voor de politieke lijn, waaronder ook de inhoudelijke commissies vallen. Als Vicevoorzitter kan hij inspringen voor Julia wanneer dat nodig is. Wouter zoekt graag de samenwerking op en wil alle leden betrekken bij politieke discussies. Hij komt uit Leiden, woont in Utrecht en is 21 jaar oud.

Remco Lopez Antezana

Internationaal Secretaris
remco@dwars.org
@lopez_remco

Remco is Internationaal Secretaris. Eerder zat hij in de Raad van Advies, de commissie Internationaal en was hij voorzitter van de Commissie Recht en Democratie. Als Internationaal Secretaris is Remco verantwoordelijk voor het contact met de Europese fractie, de Europese en wereldwijde groene verenigingen en voor buitenlandse vertegenwoordiging van DWARS. Remco wil zich inzetten voor meer DWARSers bij Europese/internationale organisaties en voor meer inclusiviteit van internationals. Hij woont in Leiden en is 24 jaar oud.

Benthe van Wanrooij

Scholing & Activiteiten
benthe@dwars.org
@BentheWanrooij
+31640969554

Benthe is bestuurslid Scholing & Activiteiten. Eerder was ze actief bij de commissie Onderwijs en secretaris van de Scholingscommissie. Haar bestuursfunctie bestaat uit het organiseren van goede scholing zodat alle DWARSers kunnen groeien binnen de organisatie. Ook organiseert Benthe activiteiten waar alle DWARSers elkaar kunnen ontmoeten. Benthe woont in Nijmegen en is 22 jaar oud.

Adine Teillers

Organisatie & Leden
adine@dwars.org

Adine is bestuurslid Organisatie & Leden. Daarvoor was ze actief als voorzitter bij de afdeling Amsterdam. Ze is als bestuurslid verantwoordelijk voor de afdelingen, de ledenbinding en de inclusiviteit binnen DWARS. Ze zet zich in voor een inclusieve organisatie waar alle groene, sociale en vrijzinnige jongeren een plekje kunnen vinden. Adine woont in Amsterdam en is 22 jaar oud.

Myrte van der Zwet

Campagne & Communicatie
myrte@dwars.org
@myrtezonderh

Myrte is bestuurslid Campagne & Communicatie. Eerder zat ze in de campagnecommissie voor de gemeenteraadsverkiezingen. Als bestuurslid is Myrte verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie en zowel de inhoudelijke campagne als de verkiezingscampagnes van DWARS. Myrte wil zich inzetten om zoveel mogelijk jongeren te bereiken met onze groene, sociale en vrijzinnige boodschap. Myrte woont in Almere en is 20 jaar oud.