Bas van Weegberg

Voorzitter
bas@dwars.org
@BasWeegberg

Bas is voorzitter van DWARS. Daarvoor was hij Politiek Secretaris en Vicevoorzitter van het landelijk bestuur en voorzitter van de afdeling Brabant. Als voorzitter van de vereniging is hij het gezicht naar de samenleving, GroenLinks en naar de leden. Bas staat voor een sterk, eerlijk en open DWARS. Hij woont in Tilburg en is 20 jaar.

Anne van Gemst

Organisatie & Leden
anne@dwars.org

Anne is als bestuurslid Organisatie en Leden verantwoordelijk voor de afdelingen van DWARS en de promotie. Via de afdelingen zet zij zich in voor ledenbinding, zij ziet de afdelingen namelijk als een goede plek voor DWARS'ers om zich te ontwikkelen. Eerder was Anne zelf voorzitter van de afdeling Utrecht. Anne woont in Utrecht en is 22 jaar oud.

Nol van Gerven

Politiek Secretaris
nol@dwars.org

Nol is de Politiek Secretaris van DWARS. Eerder was hij actief bij de commissie Energie & Grondstoffen en de afdeling Utrecht. Vanuit zijn studie, milieu-natuurwetenschappen, brengt hij graag kennis samen. In de rol van Politiek Secretaris staat Nol voor actieve commissies en levendige interne discussies. Hij komt uit Tilburg, woont in Utrecht en is 22 jaar oud.

Lotte Kars

Scholing & Activiteiten
lotte@dwars.org
@lotte_kars

Lotte is bestuurslid Scholing & Activiteiten van DWARS. Daarvoor was zij actief in de commissie Zorg. Een belangrijke taak van Lotte is om te zorgen dat het mogelijk is dat leden zich kunnen ontwikkelen door middel van scholing. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten voor DWARS’ers. Lotte komt uit Kampen, woont nu in Utrecht en is 22 jaar oud.

Sigrid Oosterwegel

Secretaris
secretaris@dwars.org

Sigrid is Secretaris van DWARS. Daarvoor was zij actief als secretaris bij de afdeling Rotterdam-Rijnmond. Als Secretaris zorgt zij voor het draaiende houden van DWARS. Ze woont in Rotterdam en is 21 jaar oud.

Rosanne Groot

Vicevoorzitter en Internationaal Secretaris
rosanne@dwars.org

Rosanne is vicevoorzitter en internationaal secretaris van DWARS. Daarvoor was zij actief als voorzitter bij de afdeling Wageningen en bij meerdere commissies. Als internationaal secretaris is Rosanne de vertegenwoordiger van DWARS in het buitenland. Daarnaast zet zij zich in voor DWARS'ers die internationaal actief willen worden en organiseert zij de buitenlandse reizen van DWARS. Rosanne komt uit Amsterdam, woont in Wageningen en is 21 jaar oud.