Hiske Scholtens

Voorzitter
hiske@dwars.org
+31630943270

Voornaamwoorden: zij/haar

Hiske is voorzitter van DWARS. Binnen de vereniging is ze ook twee jaar afdelingsbestuur bij Leiden-Haaglanden geweest en heeft ze in de Congrescommissie en Zoekcommissie gezeten. Hiske wil aankomend jaar werken aan een inclusieve en sterke vereniging die past bij het aantal leden die we nu hebben. Ook wil ze zorgen dat er zoveel mogelijk DWARSers op de kandidatenlijsten komen voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Hajo Claassen

Penningmeester
hajo@dwars.org

Voornaamwoorden: hij/hem

Hajo is penningmeester van DWARS. Hij studeert op dit moment in deeltijd Accountancy aan Nyenrode en werkt daarbij 4 dagen per week. Hij vindt het een enorme eer om dit jaar de financiƫn van DWARS te stroomlijnen.

Jens Bosman

Politiek secretaris & vicevoorzitter
jens@dwars.org
+31627117498

Voornaamwoorden: hij/hem

Jens is politiek secretaris en vicevoorzitter. Daarvoor was hij bij DWARS actief bij de Scholingscommissie, de Zoekcommissie en de afdeling Utrecht. Daarnaast is Jens actief bij de FNV en GroenLinks. Het komende jaar wil hij politiek toegankelijker maken en DWARSers laten meedenken.

Srishagon Abraham

Internationaal secretaris
srishagon@dwars.org
+31682186954

Voornaamwoorden: hij/hem

Srish is internationaal secretaris van DWARS. Hij heeft heel veel plannen voor het komende jaar, waaronder erg toffe reizen en evenementen, meer betrokkenheid bij GroenLinks Europa en de Europadelegatie, bij de Federatie van de Jonge Europese Groenen en eventueel de Global Greens, en het vertalen en aanbieden van tweetalige content zodat DWARS leden bij wie Nederlands niet de moedertaal is werft.

Mark IJkhout

Bestuurslid Scholing & Activiteiten, Secretaris ad interim
mark@dwars.org
+31624573709

Voornaamwoorden: hij/hem

Mark is bestuurslid Scholing & Activiteiten. Daarbij is hij verantwoordelijk voor leuke, gezellige en inhoudelijke activiteiten. Dit bestuursjaar gaat hij kijken hoe de activiteiten na corona en of ze misschien zowel fysiek als online kunnen zijn. Verder kijkt hij ernaar uit om allemaal nieuwe DWARSers te ontmoeten.

Mark functioneert nu ook als ad interim secretaris.

Kiete Schmitt

Bestuurslid Organisatie & Leden
kiete@dwars.org
+31683576136

Voornaamwoorden: zij/haar

Kiete is bestuurslid Organisatie & Leden binnen DWARS. Ze is afdelingsvoorzitter van Amsterdam en lid van de commissie Natuur, Milieu & Landbouw geweest. Kiete wil ervoor zorgen dat alle leden een plek binnen de vereniging kunnen vinden en zorgen dat DWARS zo inclusief en toegankelijk mogelijk is.

Laura Adriaansen

Bestuurslid Campagne & Communicatie
laura@dwars.org
+31681850696

Voornaamwoorden: zij/haar

Laura is bestuurslid Campagne & Communicatie. Ze was hiervoor bij DWARS te vinden in de Bijzondere Activiteitencommissie en de Campagnecommissie. Ze studeert Communicatie- en Informatiewetenschappen in Tilburg. Laura gaat zich inzetten voor meer online zichtbaarheid van DWARS en het begrijpelijk maken van politiek voor iedereen. Daarnaast gaat ze zich ook bezighouden met het maken van een geweldige campagne voor de gemeenteraadverkiezingen.