Noortje Blokhuis

Voorzitter
voorzitter@dwars.org
@NoortjeBlokhuis

Noortje is voorzitter van DWARS. Ze heeft theologie gestudeerd in Amsterdam en heeft in alle hoeken van de Randstad gewoond. Noortje zet zich in voor een inclusieve samenleving en een inclusief DWARS.
Bas van Weegberg

Vicevoorzitter en Politiek Secretaris
bas@dwars.org
@BasWeegberg

Deze trotse Tilburger is namens onze vereniging verantwoordelijk voor alle inhoud. Met negen inhoudelijke commissies onder zijn hoede is Bas de aangewezen persoon als het gaat om het politieke meningsvorming. Als vicevoorzitter vervangt hij Noortje wanneer dat nodig is.Etienne Goudriaan

Campagne & Communicatie
etienne@dwars.org
@EtienneGoud

Het liefst ontmoet dit energieke bestuurslid elke week weer nieuwe mensen op nieuwe plekken. Daarom reist hij met campagnes het hele land door om actie te voeren, mensen te leren kennen en de wereld een beetje groener en socialer te maken. Daarbij heeft hij natuurlijk altijd de telefoon in de hand of de laptop onder de arm om de online achterban op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen.

Emile van Krieken

Penningmeester
emile@dwars.org
@emilevankrieken

Ook bij DWARS moet het geld goed beheerd worden. Daar is onze penningmeester Emile verantwoordelijk voor. Hij regelt alle declaraties en houdt de begroting bij. Ook is hij verantwoordelijk voor het DWARS-pand en heeft hij een grote verbouwing georganiseerd. Daarnaast is Emile heel handig met computers waardoor hij allerlei geinige technische trucjes weet.

Mark Louwrier

Secretaris
secretaris@dwars.org
@MarkLouwrier

Mark vertegenwoordigt onze hoofdstad in het DWARS-bestuur. Als secretaris verzorgt hij onder meer de notulen en de nieuwsbrief, beheert hij de website en mail en is hij verantwoordelijk voor de DWARS-medewerker, de ledenadministratie en de reglementen. Als klap op de vuurpijl organiseert Mark het zomercongres.


Iris Nibbering

Internationaal Secretaris
iris@dwars.org
@irisnibbering

Over de grenzen kijken is ontzettend waardevol. Als Internationaal Secretaris onderhoudt Iris de contacten met onze zusterorganisaties in het buitenland, alsook met onze koepelorganisaties: de Federation of Young European Greens en de Global Young Greens. Daarnaast is Iris verantwoordelijk voor buitenlandse reizen. Wil jij je actief in gaan zetten op internationaal niveau? Stuur haar dan een mail.

Fabian van Hal

Organisatie & Leden
fabian@dwars.org
@fabianvanhal

Fabian zorgt met tien afdelingen onder zijn hoede, dat nieuwe en oude leden hun plek vinden in de organisatie. Daarnaast werft hij nieuwe DWARS'ers en organiseert hij de nieuweledenavonden.Tessel Wijne

Scholing & Activiteiten
tessel@dwars.org
@tesselschadeW

Tessel is verantwoordelijk voor het coƶrdineren van alle activiteiten die bijdragen aan een sterke vereniging. Hierbij gaat het om zowel inhoudelijke als gezellige activiteiten. Tevens is Tessel verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van het scholingsbeleid. Zo leidt zij op dit moment TRAJECT2018, een scholingstraject voor toekomstige gemeenteraadsleden.