Zorg & Welzijn

Commissievoorzitter: Marieke van Belle, voorzitter.zorg[at]dwars.org             Verantwoordelijk bestuurslid: Ahmet Kargin, ahmet[at]dwars.org

De zorg staat op zijn kop. In de gezondheidssector zijn grote personeelstekorten, veel jongeren kampen met een burn-out en de farmaceutische industrie blijft een moeizame partner in het streven naar toegankelijkheid van medicatie. Dagelijks vinden we belangrijk nieuws, dat onze aandacht verdient. Als commissie houden we de actualiteiten dan ook nauwlettend in de gaten, om het DWARSe verhaal te formuleren.

Dit is wat we doen

Op het moment is de commissie Zorg & Welzijn bezig met activiteiten rondom ZZP’ers in de gezondheidszorg, het eigen risico en toegankelijkheid van medicatie. Door middel van opiniestukken en thema-avonden proberen we de discussie op gang te brengen en de maatschappij bewust te maken van deze onderwerpen.

Doe mee!

Lijk het jou leuk om eens te komen kijken en meer te leren over dit thema? Schuif dan een keer aan bij een vergadering. Meld je aan bij Marieke!

Volgende vergaderingen

De volgende vergaderingen van Zorg & Welzijn zijn op:

– 25 september                                                                   – 14 oktober