Zorg & Welzijn

Voorzitter: Roos Verheijen, voorzitter.zorg[at]https://dwars.org
Meedoen aan de commissie? Je kan Roos appen of bellen via 0681293949

Commissiesecretaris: deze positie is vacant. Kijk op dwars.org/vacatures voor meer informatie!

Verantwoordelijk bestuurslid: Elise Renkema, elise@dwars.org


De zorg staat op zijn kop. Er zijn grote personeelstekorten, de groeiende kansenongelijkheid zien we ook terug in de zorg en terwijl de meeste inkomens dalen, stijgen de zorgkosten hard. DWARS staat voor sociale gelijkwaardigheid en duurzame oplossingen, ook in de zorg. De commissie Zorg & Welzijn helpt hierin door het DWARSe geluid te formuleren op deze thema’s (en nog veel meer!).

Dit is wat we doen

De afgelopen maanden hebben we activiteiten gehad rondom jeugdzorg en transgenderzorg en hebben we een artikel gepubliceerd over het eigen risico. Op dit moment zijn we druk bezig met wijzigingsvoorstellen voor het politieke programma van DWARS. Ook schrijven we een artikel over abortus. Natuurlijk houden we ons ook bezig met de actualiteiten, gaan we hier binnen de commissie over in gesprek en proberen we zo te kijken wat we hier als DWARS mee moeten.

Doe mee!

Lijk het jou leuk om eens te komen kijken en meer te leren over dit thema? Schuif dan een keer aan bij een vergadering. Voor vragen of meer informatie kan je altijd een berichtje sturen naar Roos (voorzitter.zorg[at]https://dwars.org of 06-81293949). We denken ook graag mee om de commissie voor jou zo toegankelijk mogelijk te maken!

Volgende vergaderingen

19 Mei, 19:30, online

2 Juni, 19:30, online

16 Juni, 19:30, online

30 Juni, 19:30, online