Zorg & Welzijn

Voorzitter: Roos Verheijen, voorzitter.zorg[at]dwars.org
Meedoen aan de commissie? Je kan Roos appen of bellen via 0681293949

Commissiesecretaris: Iris Vergeer, secretaris.zorg[at]dwars.org

Verantwoordelijk bestuurslid: Jens Bosman, jens[at]dwars.org


De zorg staat op zijn kop. Er zijn grote personeelstekorten, de groeiende kansenongelijkheid zien we ook terug in de zorg en terwijl de meeste inkomens dalen, stijgen de zorgkosten hard. DWARS staat voor sociale gelijkwaardigheid en duurzame oplossingen, ook in de zorg. De commissie Zorg & Welzijn helpt hierin door het DWARSe geluid te formuleren op deze thema’s (en nog veel meer!).

Dit is wat we doen

Op het moment is de commissie Zorg & Welzijn bezig met activiteiten rondom jeugdzorg en transgenderzorg. Daarnaast zijn we bezig met artikelen over intimidatie rond abortusklinieken en het eigen risico. Natuurlijk houden we ons ook bezig met de actualiteiten, gaan we hier binnen de commissie over in gesprek en proberen we zo te kijken wat we hier als DWARS mee moeten.

Doe mee!

Lijk het jou leuk om eens te komen kijken en meer te leren over dit thema? Schuif dan een keer aan bij een vergadering. Voor vragen of meer informatie kan je altijd een berichtje sturen naar Roos (voorzitter.zorg[at]dwars.org of 06-81293949). We denken ook graag mee om de commissie voor jou zo toegankelijk mogelijk te maken!

Volgende vergaderingen

23 december, 19:30, online

6 januari, 19:30, online

20 januari, 19:30, online

3 februari, 19:30, online