Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie organiseert verschillende activiteiten en ondersteunt het bestuur. Denk bijvoorbeeld aan gezelligheidsactiviteiten zoals het zomerkamp, DWARS got talent, en het gala. Ook organiseert de commissie leerzame activiteiten om te zorgen voor de scholing binnen DWARS. Om dit te organiseren, vergadert de Activiteitencommissie ongeveer eens per twee of drie weken.

De Activiteitencommissie is een samenwerking van twee commissies die we eerder hadden bij DWARS: de Scholingscommissie (deze commissie zorgde voor de scholing binnen DWARS en de workshops) en de Bijzondere Activiteitencommissie (deze commissie zorgde voor bijzondere activiteiten zoals het zomerkamp en DWARS got talent) Dit is nu samengevoegd tot een commissie.

Contact

Verantwoordelijke bestuursleden: Tony van der Linden, tony@dwars.org en Thijme Hoffman, thijme@dwars.org

Meer informatie

Benieuwd wat de commissie allemaal doet? Zie hieronder voorbeelden van leuke activiteiten. Heb je verder nog vragen? Stuur dan een mailtje naar de verantwoordelijke bestuursleden.

Zomerkamp

Elk jaar gaat DWARS op zomerkamp. Aan het eind van de zomer organiseert de Activiteitencommissie samen met het bestuur het kamp. Tijdens dit weekend worden veel leuke activiteiten georganiseerd: een vossenjacht, ochtendgymnastiek, en natuurlijk een bonte avond!

De activiteitencommissie helpt bij het bedenken van het programma en het uitvoeren hiervan tijdens het weekend, en ook helpen ze met voorbereiding door een locatie uit te kiezen en na te denken over boodschappen.

Gala

Traditiegetrouw luiden we het jaar in op het DWARS gala. Trek je mooiste outfit aan en biedt mee op de verschillende veilingsitems, waarna de opbrengst naar een goed doel gaat.

De activiteitencommissie helpt mee met de keuze voor een locatie, de aankleding van het gala en denkt mee over welk goed doel we willen steunen. Ook moet er natuurlijk een leuke playlist gemaakt worden; ook daar kan de commissie bij helpen.