DWARS XL 2021 geannuleerd

DWARS XL 2021 gaat helaas door omstandigheden niet door.

 

Zaterdag 11 september| 12.00 | Online

Kom het politieke jaar inluiden met DWARS!

 

Op zaterdag 11 september is het zover! Het DWARSe Festival DWARS XL gaat weer van start.

we hebben meerdere workshops voor jullie!

Comedyworkshop

Wilde jij altijd al grappig zijn? Dat kan! Met de comedyworkshop van To Adjust krijg jij een introductie in improvisatiecomedy. Na een korte uitleg waarin wat basisprincipes uit de doeken gedaan worden, is er ook de mogelijkheid om dat wat je geleerd hebt uit te proberen.

Workshop DWARSe ideologie

Bij de workshop DWARSe ideologie gaan we het hebben over wat idealen zijn en hoe ze invloed hebben op discussies. Daarbij is er ook de ruimte voor een open gesprek over onze eigen DWARSe idealen en onderliggende gedachten. Dit maakt de workshop leuk voor zowel nieuwe als ervaren leden!

Workshop creatief campagne voeren

Ben jij benieuwd hoe jij het beste uit jezelf kan halen tijdens de campagnes? Wil jij leren hoe je doormiddel van creatief te zijn campagne te voeren? Meld je dan aan voor deze workshop! Door middel van een workshop leer jij hoe je in de toekomst op een erg leuke en creatieve manier campagne kan voeren!

Workshop activisme 101

Ben jij benieuwd hoe het activisme werkt en wat we binnen DWARS doen aan activisme dan is deze workshop geschikt voor jou! Lijkt dit je leuk meld je dan aan voor deze workshop.

De workshops worden verdeeld over twee delen dus je kunt twee workshops meedraaien. We hebben weer workshops voor iedereen wat wilt. Meld je aan via onderstaande formulier!

Tot snel!

11

Sep

DWARS XL 2021 geannuleerd

DWARS Landelijk

online
12.00