DWARS Got Talent

 

Heb jij een wonderbaarlijk talent? Of kun je juist niets? Kom het laten zien tijdens DWARS Got Talent op 2 november! Op dit jaarlijks terugkerende open podium is er ruimte voor iedereen om zang-, dans-, mime- of hinkelkwaliteiten te laten zien! Wie alleen de talenten van mede-DWARSers wil komen bewonderen, is uiteraard ook welkom.

 

De Bijzondere Activiteitencommissie (BACo) heet je op 2 november welkom in de sociëteit van SSR-NU in Utrecht. Kaartjes zijn vooraf te koop voor €5,- in de DWARS-webshop. Hiervoor krijg je niet alleen een avond vol optredens, maar ook 2 drankmuntjes. De helft van de opbrengsten van deze kaartverkoop gaat naar Stichting Zwerfjongeren Nederland.

 

Wil jij jouw talenten laten zien op ons open podium? Koop dat snel een kaartje in de webshop via deze link. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar SSR-NU.

 

Heb je extra begeleiding of materialen nodig om dit evenement toegankelijk of bereikbaar te maken voor jou? Neem dan contact op met Joëlle via joelle [at] dwars.org. Leden kunnen hun reiskosten naar dit evenement declareren via https://dwars.org/declareren.

 

Wil je een act aanmelden? Doe dat dan via onderstaand formulier. Let op: vergeet geen kaartje te kopen! Een piano, gitaar en microfoon zijn beschikbaar op de locatie.

 


 

 

02

Nov

DWARS Got Talent

DWARS Landelijk

Oudegracht 32, Utrecht
20:00