Vacature voorzitter Campagnecommissie

DWARS is op zoek naar een voorzitter voor de CampCo!

Wat doet de Campagnecommissie?

De Campagnecommissie ondersteunt het bestuur met het organiseren van campagnes. De commissie denkt mee over promotiemateriaal, acties en evenementen. Creativiteit en ervaring met campagne is fijn, maar het belangrijkst is dat je enthousiast bent en tijd wil investeren in de campagnes van DWARS. In tijden dat er geen verkiezingen zijn zal deze commissie zich focussen op inhoudelijke campagnes. Dit zijn campagnes die focussen op het promoten van specifieke DWARSe politieke speerpunten.

Wat doet de voorzitter?

De voorzitter maakt de agenda en leidt de vergaderingen. Ook maakt de voorzitter de leden van de Campagnecommissie enthousiast en is de voorzitter het aanspreekpunt voor nieuwe leden. De voorzitter zorgt voor het overzicht op de organisatie van de campagne. Samen met de secretaris zorgt de voorzitter ervoor dat de commissie goed loopt en een goede sfeer heeft. Ook houdt de voorzitter contact met het verantwoordelijke bestuurslid die ook aanwezig zal zijn tijdens de vergaderingen.

Je vergadert ongeveer één keer per 2-3 weken maar richting verkiezingen zal dit toenemen naar één keer per week. Je bent ongeveer 5 uur in de week bezig met de Campagnecommissie waarbij sommige weken drukker zijn dan andere weken. Naarmate verkiezingen dichterbij komen zal de tijdsbesteding toenemen.

Wie ben jij?

Als voorzitter is het belangrijk om het volgende te kunnen of te willen leren:

  • Campagne en vergaderingen organiseren
  • Ideeën bedenken voor de campagne en de commissie hierin ondersteunen
  • Goed communiceren
  • Leiding geven

Als je dit nog niet kan, is dat niet erg. Het belangrijkste is dat je graag wil leren.

Ben je geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om voorzitter van de Campagnecommissie te worden? Stuur dan voor 5 augustus een mailtje met een korte motivatie van een half A4 en je cv naar julian@dwars.org en dan zal Julian snel contact met je opnemen.

Heb je nog vragen? Stuur dan ook een mailtje naar julian@dwars.org