Vacature secretaris Campagnecommissie

DWARS is op zoek een secretaris voor de CampCo!

Wat doet de Campagnecommissie?

De Campagnecommissie ondersteunt het bestuur met het organiseren van campagnes. De commissie denkt mee over promotiemateriaal, acties en evenementen. Creativiteit en ervaring met campagne is fijn, maar het belangrijkst is dat je enthousiast bent en tijd wil investeren in de campagnes van DWARS. In tijden dat er geen verkiezingen zijn zal deze commissie zich focussen op inhoudelijke campagnes. Dit zijn campagnes die focussen op het promoten van specifieke DWARSe politieke speerpunten.

Wat doet de secretaris?

De secretaris maakt notulen van de vergaderingen. Ook helpt de secretaris de voorzitter bij het organiseren van de campagne en het leiden van de commissie. Dit doet de secretaris bijvoorbeeld door de mail bij te houden. Samen met de voorzitter zorgt de secretaris ervoor dat de commissie goed loopt en een goede sfeer heeft.

Je vergadert ongeveer één keer per 2-3 weken maar richting verkiezingen zal dit toenemen naar één keer per week. Je bent ongeveer 3-5 uur in de week bezig met de Campagnecommissie waarbij sommige weken drukker zijn dan andere weken. Naarmate verkiezingen dichterbij komen zal de tijdsbesteding toenemen.

Wie ben jij?

Als secretaris is het belangrijk om het volgende te willen leren of te kunnen:

  • De voorzitter bij het organiseren van vergaderingen
  • Notuleren van een vergadering
  • Ideeën bedenken voor de campagne en de commissie hierin ondersteunen
  • Goed communiceren

Ook als je dit nog niet kan, is dat niet erg. Het belangrijkste is dat je graag wil leren en enthousiast bent!

Ben je geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om secretaris van de Campagnecommissie te worden? Stuur dan voor 5 augustus een mailtje met een korte motivatie van een half A4 en je cv naar julian@dwars.org en dan zal Julian snel contact met je opnemen.

Heb je nog vragen? Stuur dan ook een mailtje naar julian@dwars.org