Overig

DWARS geld verdwenen

01 april 2023

Dit was een 1 april grap!

 

De afgelopen maanden is er achter de schermen het een en ander gebeurd binnen DWARS. Hoewel wij tot nu een goed lopende organisatie zijn geweest met goede financiële systemen, bleek ook onze vereniging gaten in het systeem te hebben.

 

Afgelopen maand kwamen wij er per toeval achter dat er geld miste op onze rekening. Hoewel wij een enorm vertrouwen hadden in onze penningmeester en een goed financieel controlesysteem hebben, leek er toch iets fout. Meer uitleg vragen aan onze penningmeester is helaas steeds lastiger geworden. Aan het begin leek zij mee te werken, op zoek naar wat er aan de hand was. Helaas zijn we nu wel op een punt dat we zeker weten dat zij heeft meegewerkt aan het verdwijnen van het geld.

Voor nu kunnen wij nog niet precies vertellen welk bedrag er exact weg is en welke gevolgen dit met zich meebrengt. Als bestuur zijn we enorm geschrokken en teleurgesteld. We zijn een officieel proces begonnen om uit te zoeken wat er precies gebeurd is.

Zodra we meer weten, zullen we dit uiteraard met jullie delen. Voor nu zullen proberen verder te gaan met de taken die we uit kunnen voeren en zullen we hier verder geen uitspraken over doen.

 

We snappen de verbazing en schrik die dit op kan leveren, maar hopen dat jullie begrijpen dat we hier voor nu verder niks over kunnen zeggen.

Gerelateerd Nieuws

Overig

DWARS geld verdwenen

01 april 2023
Nieuwsberichten, Politiek

DWARS steunt manifest Toegankelijke Politiek!

Politiek gaat over iedereen en zou dan ook voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Helaas is dit…

14 maart 2023
Nieuwsberichten, Vereniging

DWARS zoekt een nieuw landelijk bestuur!

Het landelijk bestuur van DWARS is verantwoordelijk voor haast alles wat er gebeurt binnen DWARS….

22 februari 2023