Inschrijvingen Lange Reis (Boedapest) open!

Je kan je eindelijk inschrijven voor de lange reis van DWARS! Ieder jaar organiseert de Reiscommissie van DWARS een reis naar een prachtige bestemming buiten Nederland. Dit jaar is dat Boedapest!

Dit jaar gaan we met een groep DWARS’ers van 27 april t/m 1 mei naar de hoofdstad van Hongarije.

We gaan kennismaken met de prachtige architectuur die de stad te bieden heeft door een cruise te maken over de Donau; leren de locals kennen door een tocht te maken langs de vele ruïnebars enom meer van de binnenstad te zien gaan we in groepen een heel leuk stadspel spelen. De politieke situatie in het land zullen we natuurlijk ook veel aandacht aanbesteden. De reis zal de dorst lessen van zowel de politieke intriges als van de nodige ontspanning.

De reis kost €120*.  Als DWARS willen we zoveel mogelijk leden de kans bieden om mee te gaan. Als het in een keer betalen van dit bedrag te veel is, kun je daarover in gesprek met de penningmeester om tot een geschikte afspraak te komen (penningmeester@dwars.org).

Je kan hier inschrijven.

*deze prijs is exclusief de uitgaven + maaltijden die worden gedaan in de vrije tijd en de maaltijden tijdens de busreis.