Nieuwsberichten,Overig

DWARS Lanceert Regenboogtrui (Steun Transvisie)

02 april 2020

Zoals veel van jullie natuurlijk al doorhadden, is ons bericht van gisteren een 1 april grap. DWARS zal geen huisstijlbruine merchandise verkopen en ook in haar uitingen geen nieuwe invulling aan de huisstijl geven. Wel hebben we toch een toffe nieuwe trui om te lanceren. DWARS presenteert: de regenboogtrui.

Met deze nieuwe DWARS regenboogtrui ben je zowel modebewust, als bewust van de rechten van mensen in de LHBTQIA+ gemeenschap.

Voor elke verkochte trui doneert DWARS 4 aan Transvisie. Transvisie is een organisatie voor en door transgender mensen, die zich inzet voor de rechten van transgender mensen. Dit doen ze onder andere door belangenbehartiging, informatievoorziening en voorlichting. Ook organiseren ze onderling contact tussen transgender mensen, waardoor er ruimte is om elkaar te ondersteunen en te helpen. Zo faciliteert deze organisatie bijvoorbeeld bijeenkomsten waar transpersonen en hun familie en vrienden terecht kunnen  met hun vragen over genderidentiteit. Vind jij dit ook zo’n toffe organisatie? Dan kun je ervoor kiezen om 5 extra te doneren aan Transvisie. De trui zal dan in plaats van 20, 25 kosten. DWARS maakt geen winst op de verkoop van haar merchandise. De kosten bestaan dan ook enkel uit de inkoop-/drukkosten en de donatie.

In verband met COVID-19 wordt er momenteel niet gewerkt in het kantoorpand van DWARS. Daarom zal één van onze bestuursleden de truien vanuit thuis verzenden. Het bestellen van deze trui werkt nu als volgt:

De komende 7 dagen staat de trui in de webshop te koop als preorder. Dat betekent dat je de trui besteld, zonder dat deze nog op voorraad is. We zullen na deze 7 dagen de bestelling gaan plaatsen bij onze drukker en de truien naar het bestuurslid opsturen. Zij zal deze dan naar iedereen verzenden via de post. Zo kunnen jullie ook in deze tijd genieten van deze comfortabele sweater. Ook kun je ervoor kiezen om de trui op te halen op het kantoorpand. Dit zal wel pas mogelijk zijn als de bestuursleden weer op het pand kunnen werken. Vooralsnog is niet duidelijk wanneer dit zal zijn. Voor vragen over je bestelling kun je contact opnemen met ons bestuurslid Organisatie & Leden Casey via casey[at]https://dwars.org.

De trui is duurzaam en sociaal geproduceerd. Let op: de productafbeelding is slecht een impressie. De uiteindelijke trui kan iets afwijken.

Surf snel naar de webshop en bestel jouw nieuwe DWARS regenboogtrui.

Gerelateerd Nieuws

Bestuur, Overig

DWARS geld verdwenen

De afgelopen maanden is er achter de schermen het een en ander gebeurd binnen DWARS. Hoewel wij…

01 april 2023
Overig

Ga mee op Lange Reis naar Berlijn!

Hoi lieve DWARSers!

Het is alweer bijna tijd voor één van de hoogtepunten van dit jaar: de…

28 maart 2023
Overig, Politiek, Standpunten

DWARS steunt manifest Toegankelijke Politiek!

Politiek gaat over iedereen en zou dan ook voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Helaas is dit…

14 maart 2023