Nieuwsberichten

Dorst Naar Vrede

01 juni 2017

Schoon drinkwater is een mensenrecht. Daarom voert DWARS actie. Wij sturen deze week een brief naar de Israëlische ambassade in Nederland en op vele andere plekken in Europa, om op te roepen tot een opheffing van de blokkade van Gaza. Klik hier om de brief te downloaden en de ambassade ook aan te schrijven. Klik hier voor een Engelse versie.

Maar behalve op politiek niveau, moet er ook in de samenleving iets veranderen. Veel te weinig mensen zijn op de hoogte van de erbarmelijke leefomstandigheden van de Palestijnen in de Gazastrook. Daarom trekken wij in de komende maand het land door om onze boodschap te laten horen: schoon drinkwater is een mensenrecht! Houd deze pagina in de gaten voor data en locaties. Voor nu kunnen we vast bekendmaken dat je ons op 25 juni aantreft op Parkpop. Daar delen we materiaal uit dat je kunt verspreiden om met anderen over ‘Dorst naar vrede’ in gesprek te raken. Zien we je daar?

Heb jij ons etiket voor op je waterfles al? Bestel hem hier!

Dorst Naar Vrede

Schoon drinkwater is een mensenrecht. Daarom voert DWARS actie. Wij sturen deze week een brief naar Israëlische ambassades in heel Europa om op te roepen tot de opheffing van de blokkade van Gaza. Kijk hoe je mee kan doen op https://dwars.org/dorst-naar-vrede/. Vind jij ook dat iedereen op aarde schoon drinkwater verdient? Deel dan onze video!

Opslået af DWARS, GroenLinkse Jongeren på 31. maj 2017

Gerelateerd Nieuws

DWARS in de media, Internationaal, Nieuwsberichten

Rick in de media over apartheid en Israel-Palestina

Op vrijdag 5 april schoof Rick aan bij het Radio-1 programma Dit is de dag. Daar ging hij in…

08 april 2024
Nieuwsberichten

Zomercongres afgelast!

Na overleg tussen de KaCie en het LB is besloten om dit jaar geen zomercongres te houden. Er zijn…

01 april 2024
Internationaal, Nieuwsberichten

Onbetaalde stages zijn niet van deze tijd

De Europese Commissie komt vandaag met een voorstel over stages en traineeships, dat positief…

20 maart 2024