Vacature Lid Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie is op zoek naar leden!

Wat doet de Activiteitencommissie?

De Activiteitencommissie organiseert verschillende activiteiten en ondersteunt het bestuur. Denk bijvoorbeeld aan het formatiespel, het zomerkamp, verschillende masterclasses, de DWARS Kampioenschappen en DWARS got talent. De georganiseerde activiteiten zijn vooral leerzaam, of gewoon heel gezellig! Om dit te organiseren, vergadert de Activiteitencommissie ongeveer eens per twee of drie weken. Voor de vergaderingen eten we samen op kosten van DWARS. De reiskosten naar de vergadering kunnen gedeclareerd worden via het declaratieformulier op de website.

De Activiteitencommissie is een nieuwe commissie die in het leven is geroepen. Het is een samenwerking tussen de Scholingscommissie (deze commissie zorgde voor de scholing binnen DWARS en de workshops) en de Bijzondere Activiteitencommissie (deze commissie zorgde voor bijzondere activiteiten zoals het zomerkamp en DWARS got talent) Dit is nu samengevoegd tot een commissie!

Wat doe je als lid van de commissie?

Als lid van de Activiteitencommissie denk je actief mee over de activiteiten tijdens de vergaderingen. Deze vinden ongeveer eens in de drie weken plaats. Ook kun je tussen de vergaderingen door aan de slag voor de commissie. Bijvoorbeeld door het uitzoeken van een evenementlocatie, bedenken van politieke activiteiten of het benaderen van een spreker.

De Activiteitencommissie is de plek waar jij al je creatieve uitspattingen kwijt kan. Door ideeën in te brengen tijdens een brainstorm bijvoorbeeld. Ook heb je tijdens de activiteiten vaak een rol in de organisatie.

In de week van een activiteit of vergadering kost deze functie meer tijd, maar in andere weken minder. Ook ben je er vooral in de avond mee bezig, omdat dan de vergaderingen en activiteiten zijn. Je bent er ongeveer 2 uur in de week mee bezig.

Wie ben jij?

Als commissielid is het belangrijk om het volgende te kunnen of te willen leren:

  • Activiteiten organiseren
  • Ideeën bedenken voor activiteiten
  • Goed communiceren
  • Samenwerken

Als je dit nog niet kan, is dat niet erg. Het belangrijkste is dat je graag wil leren. Daarnaast kom je in een commissie terecht die elkaar graag helpt!

Ben je geïnteresseerd?

De Activiteitencommissie is een open commissie waar je altijd bij kan aansluiten, je hoeft dus niet te solliciteren. Lijkt het je leuk om lid van de commissie te worden? Stuur dan een mailtje met een korte motivatie naar tony@dwars.org  Tony neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.