Lange reis: Straatsburg

🌟 Ervaar de Magie van Straatsburg: Jouw Hoogtepunt van het Jaar! 🌟

Bereid je voor op de beste tijd van het jaar, want onze jaarlijkse lange reis staat voor de deur! Na een aantal jaar van oostelijke ontdekkingen, nemen we je deze keer mee naar een zuidelijkere bestemming. Niets minder dan Straatsburg, Frankrijk.

Straatsburg, een parel van Europa, huisvest niet alleen het Europees Parlement, maar ook een reeks andere internationale organisaties, waaronder de Council of Europe en het Europese hof voor de rechten van de mens. Deze stad ademt geschiedenis, politiek en een unieke internationale sfeer.

De geografische ligging van Straatsburg voegt een extra dimensie toe aan haar betovering. Ooit een speelbal tussen landen, heeft deze stad langs de oevers van de Rijn haar identiteit gevormd, wisselend tussen Duitsland en Frankrijk in de loop der tijd.

Maar wat staat er precies op ons programma? Dat houden we nog even geheim. Wat we wel kunnen onthullen, is dat deze reis de geschiedenis zal laten samensmelten met moderne avonturen. Verplaats je in stijl, want we transformeren onze bus tijdelijk tot de enige echte DWARS partybus.

🚌 Waar wacht je nog op? Reserveer nu jouw plek voor deze onvergetelijke reis naar Straatsburg en maak je klaar voor een DWARSe ervaring die je nog lang bij zal blijven! Wees er snel bij want de plekken zijn beperkt! 🌍✨

📅 Datum: 29 april t/m 3 mei
📍 Bestemming: Straatsburg, Frankrijk
🏨 Verblijf: (rolstoel toegankelijk)
🚆 Vervoer: Busreis naar Straatsburg
💰 Prijs: €220

Voor deze activiteit geldt net als andere DWARS-activiteiten dat als je niet in staat bent om te betalen, dat je altijd met onze penningmeester in gesprek kan voor een oplossing. Onze penningmeester valt te bereiken via: penningmeester@dwars.org

Als je je hebt aangemeld voor deze lange reis zal je later in je mail een formulier ontvangen. Je mag pas mee als je dait formulier hebt ingevuld. Hou je mail dus in te gaten!

Reserveer je plek hier via de webshop. Dit kan vanaf 26 februari tot maximaal 1 april. Als de tickets uitverkocht zijn kan je je aanmelden voor de wachtlijst. De wachtlijst pagina zal later nog open gaan!

  • Locatie: Straatsburg
  • Afdeling: DWARS Landelijk
  • Tijd: 29 April 2024