De lange reis: Praag, Tsjechie!

DWARS gaat op reis! Nadat onze traditionele lange reis een aantal jaar niet door kon gaan, kunnen we eindelijk weer los. Dit jaar gaan we naar… tromgeroffel PRAAG! Bereid je voor op vier dagen waarin je de stad ontdekt, Tsjechische en internationale activisten en politici ontmoet, en vooral veel plezier beleeft met andere DWARSers!

We vertrekken met de bus op de nacht van donderdag 5 mei op vrijdag 6 mei om middernacht, en zullen rond 11 uur ‘s ochtends in Praag aankomen. Na 4 dagen vol leerzame en leuke activiteiten zullen we maandag 9 mei in de avond weer in de bus naar huis zitten, en ben je dinsdag 10 mei vroeg in de ochtend weer terug in Nederland.

Of je nu een DWARS veteraan of kersverse DWARSer bent: iedereen is welkom. Ben jij geïnteresseerd? Schrijf je dan snel in! Inschrijvingen zijn open t/m 12.00u maandag 25 april. We hebben maar gelimiteerd plaats, dus op=op! Deelname kost 180 euro, inclusief de prijs van de bus, het hostel en een deel van de maaltijden. Twee weken voor vertrek zul je meer gedetailleerde informatie ontvangen. Is het wegens financiële of persoonlijke omstandigheden moeilijk om het volle bedrag te betalen? Neem dan contact op met Srish, srishagon@dwars.org.

Na je aanmelding kan je direct betalen via de webshop.

Let op: we zullen elke dag veel wandelen. Als je op een van de dagen niet in staat ben om te lopen vanwege gezondheids- of persoonlijke redenen, stel een van ons van het organisatieteam hiervan op de hoogte.

We hopen je snel te zien in Praag!

Liefs,
De IACo (Srish, Oscar, Mars, Delfine, Daan, Ruben)

  • Locatie: Praag, Tsjechië
  • Afdeling: DWARS Landelijk
  • Tijd: 05 May 2022 23:50