nieuwsbericht

Nieuw Bestuur!

28 juni 2019

Op woensdag 26 juni hebben wij onze jaarlijkse zomer-AAV gehouden! Naast een boel verantwoordingen, HR-wijzigingen en moties, is er een nieuw afdelingsbestuur verkozen. We bedanken het oude bestuur voor dit termijn, en wensen het nieuwe bestuur erg veel succes!

Van links naar rechts: Niek Veen (algemeen bestuurslid), Charlotte Carella (algemeen bestuurslid), Marit de Goede (algemeen bestuurslid), Rianne Pieffers (voorzitter), Hiske Scholtens (secretaris), Hannah Stegenga (promotie en ledenwerving) en Niels Goedegebure (penningmeester).

Gerelateerd Nieuws

nieuwsbericht

Campagnecommissie: meld je aan!

Wil jij je deze verkiezingen inzetten voor een groener en socialer Nederland? Word dan actief bij de…

17 augustus 2023
nieuwsbericht

Een nieuw bestuur

Op onze AAV op 14 juni is er een nieuw bestuur verkozen! Ontmoet Bestuur Nuijten: Alexander als…

05 juli 2023
nieuwsbericht

Aankomende activiteiten

In februari:

8 februari | Huis-aan-huistraining

10 februari | Thema-avond ‘Water en Natuur’

07 februari 2023