nieuwsbericht

Nieuw Bestuur!

28 juni 2019

Op woensdag 26 juni hebben wij onze jaarlijkse zomer-AAV gehouden! Naast een boel verantwoordingen, HR-wijzigingen en moties, is er een nieuw afdelingsbestuur verkozen. We bedanken het oude bestuur voor dit termijn, en wensen het nieuwe bestuur erg veel succes!

Van links naar rechts: Niek Veen (algemeen bestuurslid), Charlotte Carella (algemeen bestuurslid), Marit de Goede (algemeen bestuurslid), Rianne Pieffers (voorzitter), Hiske Scholtens (secretaris), Hannah Stegenga (promotie en ledenwerving) en Niels Goedegebure (penningmeester).

Gerelateerd Nieuws

nieuwsbericht

Een nieuw bestuur!

Tijdens de zomer-AAV is het nieuwe bestuur van DWARS Leiden-Haaglanden verkozen. Delfine is verkozen…

15 juni 2022
nieuwsbericht

Activiteiten in mei

Ook deze maand hebben we weer een heleboel leuke dingen gepland. Wil je meer informatie of wil je j…

12 mei 2022
nieuwsbericht

Activiteiten in april

Er is een nieuwe maand aangebroken en daarom ontvangen jullie opnieuw een overzicht van alle activit…

06 april 2022