nieuwsbericht

Nieuw Bestuur!

28 juni 2019

Op woensdag 26 juni hebben wij onze jaarlijkse zomer-AAV gehouden! Naast een boel verantwoordingen, HR-wijzigingen en moties, is er een nieuw afdelingsbestuur verkozen. We bedanken het oude bestuur voor dit termijn, en wensen het nieuwe bestuur erg veel succes!

Van links naar rechts: Niek Veen (algemeen bestuurslid), Charlotte Carella (algemeen bestuurslid), Marit de Goede (algemeen bestuurslid), Rianne Pieffers (voorzitter), Hiske Scholtens (secretaris), Hannah Stegenga (promotie en ledenwerving) en Niels Goedegebure (penningmeester).

Gerelateerd Nieuws

nieuwsbericht

Aankomende activiteiten

In februari:

8 februari | Huis-aan-huistraining

10 februari | Thema-avond ‘Water en Natuur’

07 februari 2023
nieuwsbericht

DWARS bij DUWO

(English below)

Veel van jullie zullen vorig jaar van studentenwoningcorporatie DUWO gehoord hebb…

19 januari 2023
nieuwsbericht

Fotowedstrijd Paarse Vrijdag

Op vrijdag 10 december is het zover… Paarse Vrijdag! Als DWARS vinden wij het heel belangrijk dat …

30 november 2022