nieuwsbericht

Nieuw Bestuur!

28 juni 2019

Op woensdag 26 juni hebben wij onze jaarlijkse zomer-AAV gehouden! Naast een boel verantwoordingen, HR-wijzigingen en moties, is er een nieuw afdelingsbestuur verkozen. We bedanken het oude bestuur voor dit termijn, en wensen het nieuwe bestuur erg veel succes!

Van links naar rechts: Niek Veen (algemeen bestuurslid), Charlotte Carella (algemeen bestuurslid), Marit de Goede (algemeen bestuurslid), Rianne Pieffers (voorzitter), Hiske Scholtens (secretaris), Hannah Stegenga (promotie en ledenwerving) en Niels Goedegebure (penningmeester).

Gerelateerd Nieuws

nieuwsbericht

Lustrum 2024

Liefste DWARS’ers,

Met de blik op de toekomst zetten we ons iedere dag in voor een mooiere were…

25 maart 2024
nieuwsbericht

Campagnecommissie: meld je aan!

Wil jij je deze verkiezingen inzetten voor een groener en socialer Nederland? Word dan actief bij de…

17 augustus 2023
nieuwsbericht

Een nieuw bestuur

Op onze AAV op 14 juni is er een nieuw bestuur verkozen! Ontmoet Bestuur Nuijten: Alexander als…

05 juli 2023