Onze tradities

Afdelingsbattle
Gezien we zo’n grote afdeling zijn is het natuurlijk altijd een strijd welke gemeente nou de beste is. Daarom wordt dit elk jaar opnieuw uitgevochten door verschillende spelletjes.

Afdelingsweekend
Jaarlijks organiseren we samen met DWARS Rotterdam-Rijnmond een afdelingsweekend, hier komen toffe sprekers, hebben we leuke spelletjes en gezellige avonden.

Commieklaas
Rond 5 december vieren we op een satirische wijze sinterklaas. We spelen een dobbelspel en zingen samen DWARSe sinterklaasliedjes.

DWERST
We organiseren een potluck in januari metΒ DWARS Rotterdam-Rijnmond. Iedereen neemt wat lekkers te eten mee en zo hebben we een gezellige avond.

DWARS door de Duinen
Dit is onze jaarlijkse wandeling waarin onze eigen huisbiologen Joost en Hessel zorgen voor een leuke tour en uitleg van alles wat wij in onze mooie duinen kunnen vinden.

Eendwijding
Elk termijn moet de penningmeester een eend adopteren, hiervoor zoeken we een leuke organisatie (bijvoorbeeld een kinderboerderij) die wel wat extra steun kan gebruiken. Het liefst nemen we ook een kijkje bij onze geadopteerde eend.

Hippiebarbecue
Onze terugkerende veganistische barbecue!

Links lullen
Dit is een avond waarin we met JS en PINK! een aantal stellingen behandelen en met elkaar kijken hoe onze linkse visies overeenkomen of juist verschillen.

PJO-karaoke
Lekker met allemaal politieke jongeren een avondje (politieke) liedjes zingen kan natuurlijk niet ontbreken in het bestuursjaar.

Politiek schoenzetten
In de sinterklaasperiode gaan we de straat om op mensen te vragen wat hun politieke wensen zijn voor het volgende jaar. Deze bieden we daarna aan de gemeentefractie en/of provinciale fractie.