Huidig bestuur

Voorzitter: Sem Grootscholten | voorzitter.leiden-haaglanden@dwars.org

Hallo allemaal!

Mijn naam is Sem Grootscholten en ik mag dit jaar deze mooie afdeling voorzitten. Ik ben 27 en ben al een tijdje actief bij DWARS. Zo ben ik voorzitter geweest van de onderwijscommissie en de scholingscommissie en ben ik vorig jaar ook al algemeen bestuurslid geweest van Leiden-Haaglanden. Op dit moment ben ik aan het afstuderen bij de master public administration aan de universiteit Leiden in Den Haag. Ook ben ik actief bij GroenLinks als bestuurslid van Zuid-Holland en ben ik regelmatig aan de slag voor GroenLinks in mijn woonplaats Delft. Als bijbaantje geef ik natuurkunde en economie op een middelbare school in een bijlesklas. In mijn vrije tijd probeer ik zo veel mogelijk vrienden te zien, lees ik graag, en kijk ik af en toe een serie. Ik heb heel veel zin in komend jaar en sta altijd open voor een gesprek, of je me nou wil leren kennen of politiek inhoudelijk wil praten. Ik heb zin om komend jaar weer aan de slag te gaan en zie jullie dan ook graag op onze (hopelijk ook offline) activiteiten!

Secretaris: Jannet Harthoorn | secretaris.leiden-haaglanden@dwars.org

Meer dan 27 jaar geleden ben ik geboren in Drenthe, maar inmiddels begeef ik me dagelijks in Leiden. Studeren doe ik niet meer, in december 2021 heb ik mijn master Journalistiek en Nieuwe Media afgerond. Ik werk nu als social media specialist en tekstschrijver in Rotterdam, daarnaast werk ik freelance als grafisch vormgever.

In mijn vrije tijd ga ik graag vintage shoppen, kickboksen of wandelen. Daarnaast ben ik ook bezig met het leren van een nieuwe taal, namelijk Spaans!

Binnen DWARS vind ik het belangrijk om vooral veel aandacht te geven aan feministische thema’s, daarnaast ben ik me momenteel aan het verdiepen in de wereld van verspilling. Hier hoop dit jaar meer bewustwording voor te creëren en meer over te leren.

Penningmeester: Daan de Leur | penningmeester.leiden-haaglanden@dwars.org

Hi! Ik ben Daan, ik ben 22 jaar en ik woon in Den Haag. Ik ben net klaar met mijn Bachelor aan het Leiden University College, met een major in Earth, Energy & Sustainability – duurzaamheid is dus echt een passie van mij! Ik ben eigenlijk vrij nieuw bij DWARS, maar ik ben erg gemotiveerd om als onderdeel van het bestuur meer mensen te leren kennen binnen DWARS en een bijdrage te leveren – om te beginnen als penningmeester dus! Op politiek gebied ben ik geïnteresseerd in milieu, onderwijs, en sociale/economische ongelijkheid. In mijn vrije tijd houd ik van lezen, tekenen en schilderen (ook body art!), films en series kijken, muziek maken en luisteren, en politieke of filosofische gesprekken voeren. Ik zie ernaar uit je binnenkort te ontmoeten!

Bestuurslid Promotie & Ledenwerving: Sara van Hees| promoledenwerving.leiden-haaglanden@dwars.org

Mijn naam is Sara, ik ben 22 jaar en studeer momenteel Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden in Den Haag. Daarnaast ben ik afgestudeerd aan de opleiding Mediamanagement en heb ik een Propedeuse aan de School voor Journalistiek.

Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in linkse, groene politiek en daarom ben ik erg enthousiast om mij in te zetten voor een groener, socialer en vrijzinniger politiek klimaat. Dit is inmiddels al mijn tweede bestuursjaar, want het is nog veel te leuk om ermee te stoppen. 

Als bestuurslid Promotie en Ledenwerving kan ik mijn affiniteit met zowel media als politiek combineren. Dit jaar zijn de Gemeenteraadsverkiezingen en ik kijk er naar uit om met DWARS en GroenLinks een ijzersterke campagne neer te zetten. Daarnaast wil ik alle leden enthousiast maken voor alle activiteiten en acties die DWARS te bieden heeft.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om te koken (en het natuurlijk op te eten) en kringloopwinkels te bezoeken om jaren 40-50 kleding te shoppen. 

Ik hoop jullie snel te zien op de activiteiten van DWARS!

Algemeen bestuurslid: Soesha Sandker | algemeen.bestuurslid.leiden-haaglanden@dwars.org

Hoi! Ik ben Soesha, 18, en woon sinds een tijdje in Den Haag. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar European Studies aan de Haagse Hogeschool. Als ik thuis ben speel ik vooral veel gitaar, kijk ik series, lees ik graag boeken, ben ik met creatieve projectjes bezig, wandel ik, ga ik 2e hands winkeltjes af en ben ik een kersverse planten mama! Momenteel heb ik 7 ukkies in mijn bezit die nog steeds leven, iets waar ik stiekem erg trots op ben. Daarnaast vind ik het leuk om projecten op te zetten en overal en nergens mee bezig te zijn. Ik heb ontzettend veel zin in dit nieuwe bestuursjaar en hoop om deze mooie afdeling te ontdekken. Op een leuk en gezellig jaar!

Algemeen bestuurslid: Pauline Thoomes | algemeen.bestuurslid.leiden-haaglanden@dwars.org

Hoi allemaal! Mijn naam is Pauline, ik ben 27 jaar en ik woon in Alphen aan den Rijn. Ik werk als docent Engels op een middelbare school en geef les aan de allerleukste vmbo’ers. Verder ben ik actief binnen Extinction Rebellion en ben ik kandidaatsraadslid voor de GroenLinks fractie van mijn gemeente. Een leefbare wereld achterlaten en het aanpakken van ongelijkheid zijn zaken waar ik mij graag voor inzet. In mijn vrije tijd ben ik verder graag actief bezig in de buitenlucht (wandelen, fietsen, hardlopen) en ga ik graag naar hardstyle feestjes. Sinds ik lid ben geworden van DWARS, heb ik alleen maar online activiteiten meegemaakt. Ik kan dus niet wachten om jullie in het echt te mogen ontmoeten het komende jaar. Heb je toffe ideeën voor onze afdeling of zou je graag een bepaald thema meer bij de activiteiten terug zien? Hit me up! Ik sta altijd open voor iedereens input en voor goede gesprekken 🙂

Algemeen bestuurslid: Devy Oedairam | algemeen.bestuurslid.leiden-haaglanden[at]https://dwars.org

Hoi allemaal! Mijn naam is Devy, ik ben 21 jaar en ik woon in Den Haag. Ik studeer Psychologie in Rotterdam en Rechtsgeleerdheid in Leiden. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met lezen, familie en vrienden zien, films en series kijken en wandelen (een recent ontwikkelde coronahobby :p). Daarnaast ben ik maatschappelijk geïnteresseerd in sociaal-economische ongelijkheid, geestelijke gezondheidszorg, onderwijs en internationale politiek. Binnen DWARS wil ik mij aankomend jaar graag inzetten voor een inclusieve afdeling waarbij we (nog meer) van en met elkaar kunnen leren. Ik kijk er dus naar uit om heel veel DWARSers te ontmoeten en om met jullie in gesprek te gaan 🙂