Whatsapp

Om als afdeling constant met elkaar in contact te blijven hebben we twee Whatsappgroepen opgericht, de whatsappgroep voor mededelingen en de groep voor kletspraat. Onderaan deze pagina kan je je aanmelden. In deze groepsapps hou je je altijd aan ons Whatsappbeleid, deze vind je hier. You can find the policy in English here.

Whatsappgroep voor mededelingen

In deze groep worden de activiteiten van onze afdeling aangekondigd, daarnaast delen we hier ook protesten of relevante petities. In deze groep hoef je niet bang te zijn voor een overvloed aan berichten, want alleen beheerders (het bestuur) kunnen berichten sturen. Voor uitgebreide gesprekken worden leden doorverwezen naar de kletspraat app.

Whatsappgroep voor kletspraat

In deze groep kan iedereen berichten sturen en daardoor is het hier hartstikke gezellig. Het is de plek om discussies te voeren over lokale politieke onderwerpen. Daarnaast worden ook vaak acties, protesten of petities besproken. Ook is het de plek om tijdens een AAV of ALV gezellig te kletsen.

Verzendlijst

Naast de whatsappgroepen is er ook een verzendlijst. Als je je aanmeldt voor deze lijst ontvang je informatie over aankomende activiteiten of over het openen van formulieren (voor moties bijvoorbeeld). Deze Whatsappjes krijg je persoonlijk in plaats van in een groep. Met onderstaand formulier kan je je aanmelden voor de verzendlijst.

 

Aanmelding Whatsapp

Aanmelding voor de Whatsappgroep

  • Vul de voornaam in waarmee je je bij DWARS hebt ingeschreven.
  • Vul de achternaam in waarmee je je bij DWARS hebt ingeschreven.
    Uitleg over de verschillende groepen vind je op onze website onder het kopje 'Whatsapp'.