Besturen

In de geschiedenis van onze afdeling hebben we al veel verschillende besturen meegemaakt. Op 21 mei is namelijk al het veertiende bestuur aangetreden! Dat lijken er te veel, maar vroeger werden de Algemeen Bestuursleden namelijk elk half jaar verkozen, en dus trad er in januari ook altijd een nieuw bestuur aan.

Alle besturen hebben zich altijd met veel liefde en tijd ingezet om de afdeling zo goed mogelijk te laten functioneren. Meestal bestaat dit uit om de week een activiteit, en om de week een bestuursvergadering (waar je trouwens altijd bij mag komen zitten!)

De besturen hebben altijd veel lol met elkaar, maar ook als er iets misgaat heb je dit team om op terug te vallen. Zeker bij soms weinig opkomst op activiteiten maken we er dan samen alsnog een leuke dag van!

Een leuke quote van een oud-bestuurslid:

β€œOoit op een bestuursvergadering was één van onze bestuursleden anderhalf uur te laat! Toen het betreffende bestuurslid eindelijk aankwam deed voorzitter Isabel (bij haar was de vergadering) de deur open. Wij als rest van het bestuur hadden ons als grap verstopt op het balkon. Isabel meldde dat de vergadering al voorbij was en wij slopen via de badkamer het huis uit, om vervolgens aan te bellen enΒ  te zeggen: “”Ja we waren net weg, maar we hoorden dat je eraan zou komen.”””