Documenten

Op deze pagina vind je onze belangrijkste documenten.

Afdelingsreglement
De algemene regels voor het bestuur en voor leden staan opgeschreven in het afdelingsreglement. Tijdens algemene ledenvergadering kan het reglement door middel van amendementen gewijzigd worden. Het reglement is hier te vinden.

Beleidsplan
Het bestuur van DWARS Leiden-Haaglanden heeft een beleidsplan geschreven voor het jaar 2023-2024, aangenomen op de algemene afdelingsvergadering van 29 november 2023. Hierin staan onze doelen, plannen en ideeΓ«n voor onze afdeling. Klik hier voor het Beleidsplan 2023-2024.

Gedragscode
DWARS heeft een algemene gedragscode waar alle leden zich aan moeten houden. De gedragscode isΒ hier te lezen (nieuwste versie van 10 juni 2023).

Reader Zomer AAV 2024
Klik hier voor de reader (versie 3) van de aankomende Algemene Afdelingsvergadering (AAV). Onze vorige readerΒ (versie 3, update 26-11-2023) van de Winter AAV 2023 kan je hier teruglezen. In de reader staat de verantwoording van het bestuur en de KasCommissie.

WhatsApp-beleid
Een goede, veilige en open sfeer in onze WhatsApp-groepen vinden we erg belangrijk. Daarom hebben wij een WhatsApp-beleid, dat vind je hier.

Belangrijke notulen
Hier vind je de notulen van de laatste Algemene Afdelingsvergadering (winter 2023).