nieuwsbericht

Nieuw Bestuur!

17 januari 2019

We zijn het jaar goed begonnen, want de eerste activiteit van 2019 was de Algemene Afdelingsvergadering! Het was fantastisch om zoveel leden te zien om het komende halfjaar van de afdeling te bespreken. Het oude bestuur heeft verantwoording afgelegd en meerdere wijzigingen in het huishoudelijk reglement doorgevoerd (deze wordt binnenkort geüpdate).

Daarnaast is ook het nieuwe bestuur voor de eerste helft van 2019 gekozen. Stein Smit (voorzitter), Rianne Pieffers (secretaris) en Noah van Meekeren (penningmeester) waren voor een jaar benoemd en vormen ook het komende halfjaar het presidium. Saimi is verkozen tot bestuurslid promotie en ledenwerving en vicevoorzitter. De drie nieuwe algemeen bestuursleden die we mogen verwelkomen zijn Marit de Goede, Myrthe Bovendeaard en Sven Odijk.

We willen de oude bestuursleden heel erg bedanken, we hebben een geweldige tijd gehad. Het nieuwe bestuur heeft zin om te beginnen en er ook dit halfjaar ons in te zetten voor de afdeling.

Gerelateerd Nieuws

nieuwsbericht

Activiteiten in september

(English below)

Naast de Hippie BBQ die plaatsvond op 4 september, staan er nog meer activiteiten…

13 september 2022
nieuwsbericht

Een nieuw bestuur!

Tijdens de zomer-AAV is het nieuwe bestuur van DWARS Leiden-Haaglanden verkozen. Delfine is verkozen…

15 juni 2022
nieuwsbericht

Activiteiten in mei

Ook deze maand hebben we weer een heleboel leuke dingen gepland. Wil je meer informatie of wil je j…

12 mei 2022