nieuwsbericht

Nieuw Bestuur!

17 januari 2019

We zijn het jaar goed begonnen, want de eerste activiteit van 2019 was de Algemene Afdelingsvergadering! Het was fantastisch om zoveel leden te zien om het komende halfjaar van de afdeling te bespreken. Het oude bestuur heeft verantwoording afgelegd en meerdere wijzigingen in het huishoudelijk reglement doorgevoerd (deze wordt binnenkort geüpdate).

Daarnaast is ook het nieuwe bestuur voor de eerste helft van 2019 gekozen. Stein Smit (voorzitter), Rianne Pieffers (secretaris) en Noah van Meekeren (penningmeester) waren voor een jaar benoemd en vormen ook het komende halfjaar het presidium. Saimi is verkozen tot bestuurslid promotie en ledenwerving en vicevoorzitter. De drie nieuwe algemeen bestuursleden die we mogen verwelkomen zijn Marit de Goede, Myrthe Bovendeaard en Sven Odijk.

We willen de oude bestuursleden heel erg bedanken, we hebben een geweldige tijd gehad. Het nieuwe bestuur heeft zin om te beginnen en er ook dit halfjaar ons in te zetten voor de afdeling.

Gerelateerd Nieuws

nieuwsbericht

Lustrum 2024

Liefste DWARS’ers,

Met de blik op de toekomst zetten we ons iedere dag in voor een mooiere were…

25 maart 2024
nieuwsbericht

Campagnecommissie: meld je aan!

Wil jij je deze verkiezingen inzetten voor een groener en socialer Nederland? Word dan actief bij de…

17 augustus 2023
nieuwsbericht

Een nieuw bestuur

Op onze AAV op 14 juni is er een nieuw bestuur verkozen! Ontmoet Bestuur Nuijten: Alexander als…

05 juli 2023