blog,nieuwsbericht

Vacatures: Bestuursleden en KasCo!

13 december 2018

De volgende Algemene Afdelingsvergadering (AAV) zal plaatsvinden op 16 januari 2019 en je kunt nu solliciteren op een bestuursfunctie of voor de kascommissie!

Één van de onderdelen van de AAV is het verkiezen van een nieuw bestuur. Het bestuur zorgt voor het dagelijkse reilen en zeilen van de afdeling. Ze organiseren de activiteiten, onderhouden interne en externe contacten en zorgen dat de leden zich zo goed mogelijk kunnen ontplooien bij DWARS. Eens in de twee weken is er een bestuursvergadering en de andere week is meestal de activiteit, je bent er dus in ieder geval een avond in de week meebezig.

De functies voorzitter, secretaris en penningmeester zijn volgens het Huishoudelijk Regelement vastgesteld voor de periode van één jaar, maar het bestuurslid promotie en ledenwerving en de algemene bestuursleden zijn aangesteld voor een halfjaar, onderaan deze post vind je de functiebeschrijvingen! Lijkt het je leuk om je het komende jaar actief in te zetten voor de afdeling en je aan te sluiten bij ons bestuur, je kunt nu solliciteren voor deze functies. Sollicitaties zijn open voor alle leden die binnen de afdeling wonen.

Daarnaast stellen we ook een nieuwe KasCommissie (KasCo) aan voor 2019. De KasCo controleert het financiële beleid van de afdeling. Ze komen tweemaal per jaar bijeen voor een informele meeting met pizza! Lijkt het je leuk om actief te worden binnen de afdeling maar vind je bestuur een te grote taak? Vind je het leuk om met geld bezig te zijn en houd je van rekenen? Kom dan bij de KasCo van DWARS Leiden-Haaglanden.

Wil je graag solliciteren? Dat kan voor zowel de bestuursfuncties als de KasCo door een motivatiebrief te schrijven waarin je jezelf voorstelt, relevante ervaring, als je die hebt, noemt en vertelt waarom je graag in het bestuur van DWARS Leiden-Haaglanden zou willen, deze wordt dan gedeeld met de leden in de AAV reader zodat zij zich kunnen inlezen in de motivaties. Je motivatiebrief kun je tot 5 januari mailen naar secretaris.leiden-haaglanden@dwars.org. Als je meer vragen hebt over een functie of solliciteren kun je mailen naar secretaris.leiden-haaglanden@dwars.org of contact opnemen met een bestuurslid. We zien de sollicitaties graag tegemoet!

 

Functiebeschrijving: Promotie en Ledenwerving

Als bestuurslid promotie en ledenwerving breng je alle activiteiten, evenementen en acties onder de aandacht van leden. Jij beheert de bestuurstelefoon en bent verantwoordelijk voor de social media (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat) van de afdeling. Jij zorgt dus dat de leden op de hoogte zijn van de activiteiten en dat ze hier enthousiast voor worden! Op activiteiten voor nieuwe leden en wervingsevenmenten overzie jij dat mensen de juiste informatie krijgen en betrokken raken bij de afdeling. Dit doe je in samenwerking met de andere bestuursleden, maar jij bent verantwoordelijk binnen het bestuur.

 

Functiebeschrijving: Algemeen Bestuurslid

Als algemeen bestuurslid ben je een beetje een ‘manusje van alles’. Je helpt de andere bestuursleden wanneer en waar dat nodig is. Je houdt je dus bezig met het organiseren van activiteiten, maar er zijn mogelijkheden om andere portefeuilles erbij te nemen en je dus breed in te zetten binnen het bestuur.

Gerelateerd Nieuws

nieuwsbericht

Lustrum 2024

Liefste DWARS’ers,

Met de blik op de toekomst zetten we ons iedere dag in voor een mooiere were…

25 maart 2024
nieuwsbericht

Campagnecommissie: meld je aan!

Wil jij je deze verkiezingen inzetten voor een groener en socialer Nederland? Word dan actief bij de…

17 augustus 2023
nieuwsbericht

Een nieuw bestuur

Op onze AAV op 14 juni is er een nieuw bestuur verkozen! Ontmoet Bestuur Nuijten: Alexander als…

05 juli 2023