Geen categorie

Leerzame lezing en quiz over abortus

25 november 2020

Dinsdagavond 24 november was het zover, een speciale avond over het onderwerp abortus. Tijdens deze avond was Rebecca van Women on Waves aanwezig. Zij verzorgde een heel interessante en leerzame lezing over het abortusrecht in Nederland. Rebecca vertelde over de geschiedenis van het abortusrecht, fabeltjes die rondgaan over abortus en over hoe we het abortusrecht voor personen die zwanger kunnen worden in Nederland, kunnen verbeteren.

Na deze bijzondere lezing was er tijd voor pauze, daarna volgde de quiz. Deelnemers moesten via Kahoot vragen beantwoorden over allerlei feiten rondom abortus. De drie beste deelnemers krijgen nog een cadeautje opgestuurd.

Wij hebben er heel veel van geleerd, jullie hopelijk ook.

Gerelateerd Nieuws

Geen categorie

Training debatteren

Donderdagavond 19 november kregen we een debat training van Daan. Hij leerde ons tijdens deze traini…

23 november 2020
Geen categorie

Gezellige spelletjesavond

Afgelopen dinsdag 10 november was er weer een nieuwledenavond en deze keer gecombineerd met spelletj…

18 november 2020
Geen categorie

Het nieuwe bestuur

Tijdens onze jaarlijkse zomer-AAV op 24 juni is een nieuw bestuur gekozen! We bedanken het oude best…

01 augustus 2020