Geen categorie

Gezellige spelletjesavond

18 november 2020

Afgelopen dinsdag 10 november was er weer een nieuwledenavond en deze keer gecombineerd met spelletjes. Hiske begon met een uitleg over DWARS en specifiek onze afdeling, waarna we ons opdeelden in groepen om meerdere spelletjes gedaan. Zo is er Among Us gespeeld, waar ook de nieuwe leden er lekker op los moordden. Ook werden de artistieke kunsten van DWARSers op de proef gesteld en werd er naar hartenlust geraden wat het nou precies moest voorstellen bij Scribble.io. Vervolgens stopte het moorden niet en werd er gekeken welke DWARSers er stiekem fascistisch waren bij Secret Hitler en speelden de overige leden party spelletjes van Jackbox Partygames. Over het algemeen een heel gezellige avond dus met zowel nieuwe als wat oudere leden en dit laat dus zien dat zelfs in deze Corona tijden je het nog gezellig met je DWARSe vrienden kan hebben.

Gerelateerd Nieuws

Geen categorie

Leerzame lezing en quiz over abortus

Dinsdagavond 24 november was het zover, een speciale avond over het onderwerp abortus. Tijdens deze …

25 november 2020
Geen categorie

Training debatteren

Donderdagavond 19 november kregen we een debat training van Daan. Hij leerde ons tijdens deze traini…

23 november 2020
Geen categorie

Het nieuwe bestuur

Tijdens onze jaarlijkse zomer-AAV op 24 juni is een nieuw bestuur gekozen! We bedanken het oude best…

01 augustus 2020