Winter AAV ❄️

Daar is die weer! Je kunt je nu weer inschrijven voor de wintereditie van de Algemene Afdelingsvergadering (AAV) van DWARS Leiden-Haaglanden. Deze vindt plaats op woensdag 29 november om 19.30 op Oude Rijn 44B, De Bakkerij 🥐 te Leiden. Op dit halfjaarlijkse evenement wordt er democratisch gestemd op afdelingscommissies en verantwoording afgelegd door het bestuur. Elk lid van DWARS dat het stemrecht voor een afdelingsvergadering nog niet heeft gebruikt (deze winter) mag stemmen tijdens deze AAV.

Aanmelden kan tot 26 november. Let op: je stemrecht is alleen geldig als je je op tijd hebt aangemeld.

Ook kunnen er op de AAV wijzigingen voor het afdelingsregelement (amendementen) en moties worden ingediend. Deze kan je hier (amendement) en hier (motie) indienen tot 26 november. Als de motie pas na deze deadline actueel en relevant is geworden, mag deze alsnog worden ingediend.

Alle belangrijke informatie over deze avond kan je lezen in de reader. Hier vind je meer informatie over hoe een AAV werkt. Ook kun je daarin alvast de verantwoording van het bestuur en de kascommissie lezen. Voor de notulen van de vorige AAV kan je hier klikken.

Ben je nog niet zo lang lid en wil je graag een buddy om samen naar de AAV te gaan? Dan kan je dat aangeven in het aanmeldformulier. Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar secretaris.leiden-haaglanden@dwars.org of neem contact op met één van de andere bestuursleden.

  • Locatie: Leiden, Oude Rijn 44B (De Bakkerij)
  • Afdeling: DWARS Leiden-Haaglanden
  • Tijd: 29 November 2023 19:30 (inloop vanaf 19:15)