Iran-lezing ‘Hoor de Stemmen van Vrouwen’

Hebben jullie zin in een inspirerende avond vol verhalen uit Iran? Dan hebben wij goed nieuws voor jullie! Op 7 december 2023 organiseren DWARS Leiden-Haaglanden en JS Den Haag-Leiden een Iran lezing met als thema “Hoor de stemmen van vrouwen”.

We hebben twee geweldige sprekers voor jullie in petto. Allereerst Parastesh Mansour Hoseini, een dappere Iranactivist die ons zal vertellen over haar strijd voor vrouwenrechten in Iran. Ze heeft ontzettend veel ervaring en zal ons meenemen in de situatie van vrouwen in Iran. Daarnaast hebben we Farah Karimi, een powerwoman en eerste kamerlid van GroenLinks-PvdA. Ze zal haar perspectief delen over de positie van vrouwen in Iran en hoe Nederland daarbij betrokken kan zijn.

De lezing zal plaatsvinden in het PvdA-gebouw in Den Haag, op de Stationsweg 10. De deuren gaan open om 19:30 uur en de lezing begint om 20:00 uur. Wees op tijd, want dit wil je niet missen! Meld je hieronder aan en laat je inspireren door de verhalen van deze moedige vrouwen. Samen kunnen we een verschil maken en de stemmen van vrouwen in Iran luider laten klinken.

Aanmelden Iran-lezing 'Hoor de stemmen van vrouwen'

Naam(Vereist)
Wil je graag een buddy voor bij de activiteit?
Op deze activiteit maken we foto's voor sociale media, vind je het goed als je hier op staat?(Vereist)
Privacyvoorwaarden(Vereist)
  • Locatie: Den Haag, Stationsweg 10 (PvdA-gebouw)
  • Afdeling: DWARS Leiden-Haaglanden
  • Tijd: 07 December 2023 20.00 (inloop vanaf 19.30)