nieuwsbrief

Nieuwsbrief oktober 2023

31 oktober 2023
Kameraden!

De verkiezingen beginnen nu echt in de buurt te komen. De debatten zijn weer begonnen, we zijn weer aan het huis-aan-huizen (meld je vooral aan bij je lokale campagneleider, het is hartstikke leuk!) en we worden platgegooid met peilingen. Het belooft een spannende tijd te worden, met een driestrijd tussen verenigd links, de nieuwe partij van Omtzigt en een partij die ik niet wil noemen. Kortom, veel te beleven, en veel om te bespreken op de volgende activiteit waar je langskomt!

Welkom bij de oktober-nieuwsupdate van DWARS Leiden-Haaglanden!

Logo van DWARS Leiden-Haaglanden

 

Voor in je agenda 🗓️

  • Op 1 november hebben we een meet en greet met maar liefst drie kandidaat kamerleden! Mikal Tseggai, Senna Maatoug en Iris Vrolijks komen onze alles vertellen over politiek en jongeren. Je kan je hier aanmelden, of gewoon om 19:30 aan komen waaien in Den Haag. (aanmeldlink)
  • Op 5 november ruimen we Leiden op. Campagne voeren en tegelijkertijd de stad schoner achter laten en een gezellige activiteit. Samen met GroenLinks verzamelen we om 11 uur in Leiden. (aanmeldlink)
  • Op 11 en 12 november is het landelijke DWARS Congres. We zullen gezellig samen naar Rotterdam reizen, hou de chat in de gaten voor de details.
  • Op 22 november zijn de verkiezingen! Zorg dat je je stemplannen gemaakt hebt. En als je wil kan je je ook nog aanmelden voor de landelijke uitslagenavond 🙂 (linkje)
  • Op 29 november is onze AAV! Zie alle details hier!
  • Er staan  staan er nog meer activiteiten op de planning voor volgende maand. Houd daarom vooral onze website en appgroep in de gaten en mis niks!

 

 

Vacatures 📢📢📢

Er staan twee vacatures open! Voor de kascommissie én voor de lustrumcommissie. Klik hier om meer te lezen over deze prachtige eervolle en toch niet bijster veel tijd kostende vacatures 🙂
 

Tips van de maand 💡

Verveel je je in het weekend en wil je nog wat doen? Ga eens een keer huis-aan-huizen! Het klinkt heel eng, bij vreemde mensen aanbellen, maar uit ervaring kan ik zeggen dat je daar heel snel aan went aan en dat het heel erg leuk is!  En dan is het ook nog eens een hele effectieve manier van campagne voeren. Hier kan je er een mooie video over zien.

Wil je iets lezen? Het boek ‘Mijn ontelbare identiteiten‘ van Sinan Çankaya is een fantastisch boek over de ervaringen van Sinan over zijn ervaringen met opgroeien in Nederland als kind van migranten en over de zoektocht naar je thuisvoelen.

Wil je nog wat kijken? De YouTuber Left Laser heeft fijne communistische propaganda. Hij is ook niet enorm fan van GroenLinks-PvdA, maar een beetje kritiek kan nooit kwaad ;).

 

(Psst, sta jij nog niet op de mailinglijst? Meld je aan door hier te klikken.)

 


Nieuwsbrief 🗞️   Instagram 📷   WhatsApp 💬