nieuwsbericht

Fotowedstrijd Paarse Vrijdag

30 november 2022

Op vrijdag 10 december is het zover… Paarse Vrijdag! Als DWARS vinden wij het heel belangrijk dat iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan uiten hoe die dat zelf wil.Vorig jaar hebben we een fotowedstrijd georganiseerd, en na groot succes doen we dat dit jaar weer! Stuur je foto met zo veel mogelijk paars en je beste Paarse Vrijdag foto naar ons toe voor 18:00. We posten alle foto’s in onze stories en kiezen als bestuur de leukste foto uit! Die posten we op onze Instagram en krijgt van ons een leuke prijs. Je kan je foto opsturen naar Soesha tot 18:00 op vrijdag 9 december!

Friday the 10th of December it is time again for Purple Friday! A day where we wear purple to show our support and how proud we are of everyone in the LHBTIQ+ community!
Last year we also organised a photo contest, and after great success, we are organising one this year as well! You can send your picture with your best purple outfit on Friday the 10th before 18:00 to Soesha or send it in the chitchat group chat! We will post the photo’s in our Instagram stories and the best photo will get a small prize. We will post the photo also on our Instagram feed.