nieuwsbericht

Vacature Kascommissie

23 oktober 2022

De algemene afdelingsvergadering komt eraan! Op deze AAV wordt ook weer een nieuwe Kascommissie verkozen. De Kascommissie controleert de financiën van de afdeling. Ze komen twee keer per jaar samen voor een vergadering (met vegan pizza!) om alle uitgaven te controleren en te kijken naar geplande uitgaven. Buiten deze avonden zal dit je geen tijd kosten. Tijdens de algemene afdelingsvergaderingen breng je hierover verslag uit met de commissie. Lijkt het je leuk om actief te worden binnen onze afdeling, maar is het bestuur een te grote taak? Vind je het leuk om met geld bezig te zijn en ben je niet bang voor een paar cijfers? Kom dan bij de Kascommissie. Let op: een lid van de Kascommissie mag niet in het voorgaande jaar lid van het afdelingsbestuur zijn geweest of tegelijkertijd een functie in het afdelingsbestuur vervullen.

Voor deze functie hoef je geen ervaring te hebben, het is alleen belangrijk dat je nauwkeurig bent en het leuk vindt om om financiën te controleren. Lijkt dit je leuk? Stuur dan een berichtje naar de huidige penningmeester Wietse van den Bos (penningmeester.leiden-haaglanden[at]dwars.org)! Voor vragen over wat een functie inhoudt kun je ook contact opnemen met de huidige kascommissie. Solliciteren kan door een motivatie te schrijven waarin je jezelf voorstelt, je ervaring aangeeft (als je die hebt) en waarom je graag in de kascommissie van DWARS Leiden-Haaglanden zou willen. Deze motivatie kun je mailen naar penningmeester.leiden-haaglanden[at]dwars.org en zal twee weken voor de afdelingsvergadering in de reader komen te staan. De deadline voor de sollicitaties is 13 november.