nieuwsbericht

Nieuw bestuur!

26 januari 2017

Gisteren hebben we weer een succesvolle algemene ledenvergadering gehouden in Delft. Er waren veel nieuwe leden met frisse ideeën voor de afdeling. We hebben ons politieke programma gepresenteerd en bestuursverkiezingen gehouden.

Tijdens de verkiezingen hebben we afscheid genomen van onze penningmeester Bastiaan Meijer​ en is Joost Schrieks​ verkozen tot de nieuwe penningmeester. We willen Bastiaan heel erg bedanken voor zijn inzet het afgelopen jaar en wensen Joost veel succes met zijn nieuwe functie! De rest van het vorige bestuur is herkozen voor hun oude functie (Willemijn Kadijk​ als voorzitter, Hessel Hoekstra​ als secretaris. Isabel Bos​ als promotie en ledenwerving en Loes Veeger​, Stefan Harmsen​ en Ben Fraters​ als algemene bestuursleden). Komende periode hebben we er weer zin in!

Het komende halfjaar wordt Zoetermeer​ onze knuffelgemeente, en we kijken uit naar de samenwerking met de afdeling!

Gerelateerd Nieuws

nieuwsbericht

Een nieuw bestuur!

Tijdens de zomer-AAV is het nieuwe bestuur van DWARS Leiden-Haaglanden verkozen. Delfine is verkozen…

15 juni 2022
nieuwsbericht

Activiteiten in mei

Ook deze maand hebben we weer een heleboel leuke dingen gepland. Wil je meer informatie of wil je j…

12 mei 2022
nieuwsbericht

Activiteiten in april

Er is een nieuwe maand aangebroken en daarom ontvangen jullie opnieuw een overzicht van alle activit…

06 april 2022