DWARS Utrecht gaat digitaal: Afdelingscongres

Op donderdag 2 juli organiseren wij ons Afdelingscongres. We blikken samen terug op het jaar tijdens de opening, en verder zijn er de verantwoordingen van het bestuur en de kascommissie. En heel spannend: er worden een nieuw bestuur en een nieuwe kascommissie verkozen! ? Dit betekent dat bestuur FeStijn aftreedt ? Ook moeten we afscheid nemen van onze kascommissie ? Maar daar krijgen we een heel mooi nieuw bestuur en een sterke kascommissie voor terug. Verder stemmen we die avond over moties. Een motie kun je hier indienen.

Als je lid bent van DWARS Utrecht, ontvang een uitnodiging voor het Afdelingscongres. Hierin vind je ook de congresreader met het programma, de verantwoordingen en de voorstelstukjes van de kandidaten. Als je geen mailtje hebt gehad, laat dit Robin dan even weten.

Wil je bij het Afdelingscongres zijn? Schrijf je dan via het formulier hieronder in ?? Je aanmelden met stemrecht kan tot en met dinsdag 30 juni. We verzamelen donderdag via Discord en delen daar een Jitsilink. Het congres vindt namelijk plaats via Jitsi. Ben je nog niet bekend met Discord, of heb je vragen? Neem dan contact op met Stijn.

 

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

  • Locatie: Discord
  • Afdeling: DWARS Utrecht
  • Tijd: 02 July 2020 18:45 (inloop) - 21:15