Nieuws

DWARS Utrecht gaat digitaal

18 maart 2020

In korte tijd is er in Nederland veel veranderd. Door de verspreiding van het coronavirus heeft het kabinet besloten ingrijpende maatregelen te nemen en een beleid te voeren van het houden van sociale afstand. Dit alles heeft niet alleen tot gevolg dat de straten, de stations en de pastaschappen leeg zijn, maar ook dat onze agenda nu even leeg is…

Maar: wees niet getreurd! We hebben hard gewerkt aan een manier om het grote gemis van onze leuke activiteiten en alle gezelligheid op te vangen ? We hebben via Discord een digitaal platform opgezet. Hier vind je een kanaal speciaal voor leden van DWARS Utrecht. Op deze manier kun je in contact blijven met je DWARSe vrienden. Bovendien kunnen wij via dit platform livestreamen en op deze manier sprekers ‘ontvangen’. Discord is zowel op je computer als op je telefoon of tablet te gebruiken, dus je kunt DWARS-activiteiten bijwonen vanuit je luie stoel! ?

Ook andere politieke jongerenorganisaties in Utrecht zijn geĂŻnteresseerd in het platform en krijgen straks hun eigen kanaal. Om met jongeren van andere politieke jongerenorganisaties in contact te komen, is er het kanaal ‘Het Online Politiek CafĂ©’.

Lijkt het je leuk om op deze manier toch nog betrokken te blijven bij DWARS Utrecht? Neem dan even contact op met Stijn; hij stuurt je een handleiding om wegwijs te worden in Discord.

We hopen je op ons digitale platform te zien!

Groetjes,

Bestuur FeStijn
Stijn, Robin, Vis, Maddy, Rajae en Thomas

Gerelateerd Nieuws

Nieuws

Nieuw bestuur! / New board!

Op de zomer-AAV van DWARS Utrecht, die plaatsvond op vrijdag 23 juni 2023, is het nieuwe bestuur van…

24 juni 2023
Nieuws, Opinie

Over linkse samenwerking

Op dinsdag 13 juni hield GroenLinks een ledengesprek over de linkse samenwerking tussen GroenLinks e…

17 juni 2023
Nieuws

Politiek Café: jij bent niet alleen

Angst, depressie, eetstoornissen en andere mentale problemen is een slopende strijd voor jongeren di…

18 april 2023