Nieuws

Update kerstpakketten actie

27 december 2021

Een aantal weken terug was DWARS een actie begonnen om kerstpakketten te maken voor dak- en thuislozen van De Tussenvoorziening. Hierbij hebben we zo’n 40 pakketten gemaakt waarin o.a. mutsen, sjaals, chocolade, fruit en verzorgingsproducten zaten. De pakketten kregen ook een handgeschreven kaartje. Afgelopen zaterdag zijn we alle pakketten langs gaan brengen. Dit waren zo’n vier tassen vol(!!) met daarnaast ook nog twee tassen met losse spullen voor De Tussenvoorziening zelf. De actie was dan ook een succes en DWARS kreeg van jullie meer dan genoeg spullen om mooie kerstpakketten van te maken. We willen iedereen die hier aan mee heeft geholpen ook erg voor bedanken, zonder jullie was het niet gelukt!

Gerelateerd Nieuws

Nieuws

Nieuw bestuur! / New board!

Op de zomer-AAV van DWARS Utrecht, die plaatsvond op vrijdag 23 juni 2023, is het nieuwe bestuur van…

24 juni 2023
Nieuws, Opinie

Over linkse samenwerking

Op dinsdag 13 juni hield GroenLinks een ledengesprek over de linkse samenwerking tussen GroenLinks e…

17 juni 2023
Nieuws

Politiek Café: jij bent niet alleen

Angst, depressie, eetstoornissen en andere mentale problemen is een slopende strijd voor jongeren di…

18 april 2023