nieuws

Update kerstpakketten actie

27 december 2021

Een aantal weken terug was DWARS een actie begonnen om kerstpakketten te maken voor dak- en thuislozen van De Tussenvoorziening. Hierbij hebben we zo’n 40 pakketten gemaakt waarin o.a. mutsen, sjaals, chocolade, fruit en verzorgingsproducten zaten. De pakketten kregen ook een handgeschreven kaartje. Afgelopen zaterdag zijn we alle pakketten langs gaan brengen. Dit waren zo’n vier tassen vol(!!) met daarnaast ook nog twee tassen met losse spullen voor De Tussenvoorziening zelf. De actie was dan ook een succes en DWARS kreeg van jullie meer dan genoeg spullen om mooie kerstpakketten van te maken. We willen iedereen die hier aan mee heeft geholpen ook erg voor bedanken, zonder jullie was het niet gelukt!

Gerelateerd Nieuws

nieuws

Nieuwe vacatures / New vacancies

Op 23 juni is het zomer congres en dan komt er een nieuw bestuur voor DWARS Utrecht. Hiervoor staan …

02 mei 2022
GroenLinks Utrecht
nieuws

Verkiezingen / Elections

Vrijdag is de zetelverdeling van de gemeenteraad bekend gemaakt. Wat een mooi resultaat heeft GroenL…

21 maart 2022
nieuws

Website in English

Starting next year, DWARS Utrecht will work on making the website accessible to English speakers, wh…

27 december 2021