nieuws

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar ?

21 december 2020

Lieve DWARSers,

Wat hebben we van jullie genoten het afgelopen half jaar. Wat een enthousiasme, creativiteit en kritische ideeën hoorden wij tijdens DWARS Utrecht-activiteiten, óndanks dat ze online waren. We missen het allemaal enorm om elkaar te zien. De feestdagen zijn dit jaar, net zoals alles, ook anders dan andere jaren.

Wat wel hetzelfde is, is dat we even mogen bijkomen en opladen. Misschien is er eindelijk tijd voor een dagje zonder scherm: om een (politiek) boek te lezen, misschien zelfs een puzzel te maken. Geniet daarvan. We hebben ook met DWARS Utrecht-leden een prachtige dichtbundel gemaakt voor de kerstvakantie. Wel digitaal, maar ook heel mooi en inspirerend. Deze vind je in het nieuwsbericht hieronder. Veel leesplezier ?

Ik wens jullie namens het bestuur van DWARS Utrecht fijne, uitgeruste feestdagen. We kijken er heel erg naar uit om in januari weer met volle energie te beginnen! De nieuwsbrief met al onze activiteiten ontvang je 31 december. Tot in 2021! ?❤️

Liefs namens bestuur Aukidoki,

Aukje

Gerelateerd Nieuws

nieuws

Nieuw bestuur verkozen! / New board elected!

Op donderdag 23 juni 2022 is het nieuwe bestuur van DWARS Utrecht verkozen. Bestuur Broere, oftewel …

24 juli 2022
nieuws

Nieuwe vacatures / New vacancies

Op 23 juni is het zomer congres en dan komt er een nieuw bestuur voor DWARS Utrecht. Hiervoor staan …

02 mei 2022
GroenLinks Utrecht
nieuws

Verkiezingen / Elections

Vrijdag is de zetelverdeling van de gemeenteraad bekend gemaakt. Wat een mooi resultaat heeft GroenL…

21 maart 2022