Nieuws

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar ?

21 december 2020

Lieve DWARSers,

Wat hebben we van jullie genoten het afgelopen half jaar. Wat een enthousiasme, creativiteit en kritische ideeën hoorden wij tijdens DWARS Utrecht-activiteiten, óndanks dat ze online waren. We missen het allemaal enorm om elkaar te zien. De feestdagen zijn dit jaar, net zoals alles, ook anders dan andere jaren.

Wat wel hetzelfde is, is dat we even mogen bijkomen en opladen. Misschien is er eindelijk tijd voor een dagje zonder scherm: om een (politiek) boek te lezen, misschien zelfs een puzzel te maken. Geniet daarvan. We hebben ook met DWARS Utrecht-leden een prachtige dichtbundel gemaakt voor de kerstvakantie. Wel digitaal, maar ook heel mooi en inspirerend. Deze vind je in het nieuwsbericht hieronder. Veel leesplezier ?

Ik wens jullie namens het bestuur van DWARS Utrecht fijne, uitgeruste feestdagen. We kijken er heel erg naar uit om in januari weer met volle energie te beginnen! De nieuwsbrief met al onze activiteiten ontvang je 31 december. Tot in 2021! ?❤️

Liefs namens bestuur Aukidoki,

Aukje

Gerelateerd Nieuws

Nieuws

Politiek Café: jij bent niet alleen

Angst, depressie, eetstoornissen en andere mentale problemen is een slopende strijd voor jongeren di…

18 april 2023
Nieuws, Provinciale Staten

DWARS in het GroenLinks programma

Het verkiezingsprogramma van GroenLinks Utrecht is bekend. DWARS Utrecht heeft ook haar steentje bij…

28 januari 2023
Nieuws

Nieuwe transgenderwet is er voor iedereen

In de Tweede Kamer wordt de nieuwe transgenderwet behandeld. Als dit wetsvoorstel wordt aangenomen w…

19 november 2022