Nieuws

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar ?

21 december 2020

Lieve DWARSers,

Wat hebben we van jullie genoten het afgelopen half jaar. Wat een enthousiasme, creativiteit en kritische ideeën hoorden wij tijdens DWARS Utrecht-activiteiten, óndanks dat ze online waren. We missen het allemaal enorm om elkaar te zien. De feestdagen zijn dit jaar, net zoals alles, ook anders dan andere jaren.

Wat wel hetzelfde is, is dat we even mogen bijkomen en opladen. Misschien is er eindelijk tijd voor een dagje zonder scherm: om een (politiek) boek te lezen, misschien zelfs een puzzel te maken. Geniet daarvan. We hebben ook met DWARS Utrecht-leden een prachtige dichtbundel gemaakt voor de kerstvakantie. Wel digitaal, maar ook heel mooi en inspirerend. Deze vind je in het nieuwsbericht hieronder. Veel leesplezier ?

Ik wens jullie namens het bestuur van DWARS Utrecht fijne, uitgeruste feestdagen. We kijken er heel erg naar uit om in januari weer met volle energie te beginnen! De nieuwsbrief met al onze activiteiten ontvang je 31 december. Tot in 2021! ?❤️

Liefs namens bestuur Aukidoki,

Aukje

Gerelateerd Nieuws

Nieuws

Nieuw bestuur! / New board!

Op de zomer-AAV van DWARS Utrecht, die plaatsvond op vrijdag 23 juni 2023, is het nieuwe bestuur van…

24 juni 2023
Nieuws, Opinie

Over linkse samenwerking

Op dinsdag 13 juni hield GroenLinks een ledengesprek over de linkse samenwerking tussen GroenLinks e…

17 juni 2023
Nieuws

Politiek Café: jij bent niet alleen

Angst, depressie, eetstoornissen en andere mentale problemen is een slopende strijd voor jongeren di…

18 april 2023