Nieuws

Update

16 maart 2020

Lieve leden,

Het coronavirus is het gesprek van de dag, ook binnen het bestuur van DWARS Utrecht. Het kabinet heeft onlangs extra maatregelen getroffen ter bestrijding van de uitbraak. Daarbij heeft het kabinet besloten om het sociaal contact te beperken door onder meer sportclubs, scholen en eet- en drinkgelegenheden ten minste drie weken te sluiten. Dit betekent (voor nu) dat de activiteiten van DWARS Utrecht tot 6 april afgelast zijn.

We gaan nu vanwege de nieuwe maatregelen een nieuwe fase in. Wij werken aan het oplossen van de knelpunten en denken opnieuw na over het indelen van de (afgelasten) activiteiten. Houd onze website en/of socialemediakanalen in de gaten.

Natuurlijk staan de gezondheid van de leden en bestuursleden voorop, daarom vragen wij jullie allemaal ook om de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en het kabinet te volgen.

Blijf gezond en hopelijk tot snel! ❤️?

Groetjes,

 

Bestuur FeStijn

Gerelateerd Nieuws

Nieuws

Nieuw bestuur! / New board!

Op de zomer-AAV van DWARS Utrecht, die plaatsvond op vrijdag 23 juni 2023, is het nieuwe bestuur van…

24 juni 2023
Nieuws, Opinie

Over linkse samenwerking

Op dinsdag 13 juni hield GroenLinks een ledengesprek over de linkse samenwerking tussen GroenLinks e…

17 juni 2023
Nieuws

Politiek Café: jij bent niet alleen

Angst, depressie, eetstoornissen en andere mentale problemen is een slopende strijd voor jongeren di…

18 april 2023