Nieuws

Paintballen!

20 mei 2018

Het was de Utrecht VS Brabant maand! De twee afdelingen hadden de degens, of nou ja.. paintballgeweren gekruist en zijn samen de strijd aangegaan tegen een onbekend maar erg sterk paintbalteam. Je leest het goed, de twee afdelingen waren gedwongen samen te werken tegen deze onbekende vijand. Iedereen kreeg een roze harnas aan en een geweer met verfkogels in de hand en een masker op. Na drie heftige battles moesten wij ons als DWARS-team toch gewonnen geven, maar dat heeft de pret zeker niet gedrukt! Met een zeer leuke ervaring rijker zijn wij allemaal, zonder verwondingen, teruggekeerd naar huis.

 

 

 

Gerelateerd Nieuws

Nieuws

Nieuw bestuur! / New board!

Op de zomer-AAV van DWARS Utrecht, die plaatsvond op vrijdag 23 juni 2023, is het nieuwe bestuur van…

24 juni 2023
Nieuws, Opinie

Over linkse samenwerking

Op dinsdag 13 juni hield GroenLinks een ledengesprek over de linkse samenwerking tussen GroenLinks e…

17 juni 2023
Nieuws

Politiek Café: jij bent niet alleen

Angst, depressie, eetstoornissen en andere mentale problemen is een slopende strijd voor jongeren di…

18 april 2023