Nieuws

De Nacht van Europa

20 mei 2018

In samenwerking met een grote groep verenigingen, waaronder DWARS, Jonge Democraten, Nationale Jeugd Raad, Perspectief en nog veel meer, hebben wij samen deze mooie avond over de toekomst van Europa opgezet. Veelal bekende gasten, waaronder ook Judith Sargentini, waren aanwezig en hebben hun visie op Europa toegelicht en zijn met de zaal in gesprek gegaan. De avond werd begeleid door Rogier Elshout en feestelijk geopend en afgesloten door de band De Funkanizers. Tijdens de avond zijn er ook drie korte films van het project #EUandME (gemaakt door Tomasz Konecki en Matthias Hoene) in première gegaan. Al met al een zeer geslaagde avond!

Gerelateerd Nieuws

Nieuws

Nieuw bestuur! / New board!

Op de zomer-AAV van DWARS Utrecht, die plaatsvond op vrijdag 23 juni 2023, is het nieuwe bestuur van…

24 juni 2023
Nieuws, Opinie

Over linkse samenwerking

Op dinsdag 13 juni hield GroenLinks een ledengesprek over de linkse samenwerking tussen GroenLinks e…

17 juni 2023
Nieuws

Politiek Café: jij bent niet alleen

Angst, depressie, eetstoornissen en andere mentale problemen is een slopende strijd voor jongeren di…

18 april 2023