Nieuws

Huis aan huis in Overvecht

04 december 2017

Afgelopen zaterdag hebben wij, als DWARS Utrecht, meegedaan aan de huis aan huis actie van GroenLinks Utrecht in Overvecht. Het doel van deze huis aan huis acties is om de bewoners van de wijk te vragen wat er speelt in de wijk en wat er beter zou kunnen. We hebben veel interessante en fijne gesprekken gehad met de bewoners en hebben nu een (klein beetje) een beeld van wat er leeft in Overvecht. Maar ook in de rest van Nederland zijn er op allerlei plekken huis aan huis acties georganiseerd door de lokale GroenLinks afdelingen! Op 16 december is de volgende huis aan huis actie, deze keer in Lunetten! Mocht het je leuk lijken om dan ook mee te doen? Meld je dan nu aan via het Facebook evenement! Samen maken we Utrecht nog groener en socialer!

Gerelateerd Nieuws

Nieuws

Nieuw bestuur! / New board!

Op de zomer-AAV van DWARS Utrecht, die plaatsvond op vrijdag 23 juni 2023, is het nieuwe bestuur van…

24 juni 2023
Nieuws, Opinie

Over linkse samenwerking

Op dinsdag 13 juni hield GroenLinks een ledengesprek over de linkse samenwerking tussen GroenLinks e…

17 juni 2023
Nieuws

Politiek Café: jij bent niet alleen

Angst, depressie, eetstoornissen en andere mentale problemen is een slopende strijd voor jongeren di…

18 april 2023