Nieuws

DWARS Utrecht loopt mee met GroenLinks in Lombok

23 oktober 2017

Deze zaterdag is een ploeg van DWARS Utrecht meegegaan met een huis-aan-huisactie. Deze week was dat in Lombok, een levendige wijk in West-Utrecht. We hebben bij honderden adressen aangebeld en superveel interessante praatjes gemaakt. Het doel was om de mensen te vragen hoe het is om in Lombok te wonen. Wat gaat goed in de wijk? Waar lopen ze tegenaan? Daarnaast konden we vragen beantwoorden over wat GroenLinks doet in de omgeving en alvast flyeren voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart (je kan er niet vroeg genoeg bijzijn). Het was lekker weer en heel gezellig. Ga jij volgende keer ook mee?

Gerelateerd Nieuws

Nieuws

Nieuw bestuur! / New board!

Op de zomer-AAV van DWARS Utrecht, die plaatsvond op vrijdag 23 juni 2023, is het nieuwe bestuur van…

24 juni 2023
Nieuws, Opinie

Over linkse samenwerking

Op dinsdag 13 juni hield GroenLinks een ledengesprek over de linkse samenwerking tussen GroenLinks e…

17 juni 2023
Nieuws

Politiek Café: jij bent niet alleen

Angst, depressie, eetstoornissen en andere mentale problemen is een slopende strijd voor jongeren di…

18 april 2023