Inspraakavond pand fysiek

Op maandag 4 december organiseren we een fysiek ledeninspraakmoment van 19:30 tot 21:30, op de GroenLinks-verdieping. De huidige situatie wijst uit dat er vanaf 1 januari 2025 ruimte beschikbaar komt op de GroenLinks-verdieping, doordat een van de huidige neveninstanties vertrekt. GroenLinks biedt ons de mogelijkheid om ‘samen te wonen’ op deze verdieping, waar we een afsluitbare eigen ruimte zouden krijgen. Financieel gezien is dit gunstig, maar het roept ook de vraag op of we principieel gezien zo dicht bij GroenLinks willen zitten en samen in één pand willen delen. Om een weloverwogen keuze te maken, willen we graag in gesprek met jullie. Wat hebben jullie nodig in een pand? Wat vinden jullie belangrijk? Hebben jullie principiële voorkeuren en hoe willen jullie verder gehoord worden? We stellen deze vragen tijdens de twee inspraakmomenten en verzamelen ook input en feedback via de website. Op deze pagina kan je meer lezen over de overwegingen.

Hoewel het onderwerp misschien saai klinkt, gaat het hier om minimaal 75 duizend euro verspreid over 5 jaar en de principiële afweging over het pand, dus het is van groot belang. Alle benodigde informatie, het advies van de RVA en onze eigen standpunten worden uiterlijk zondagavond op de website geplaatst, inclusief een werkbaar inputformulier.

Tijdens het ledeninspraakmoment op maandagavond zal een vertegenwoordiger van GroenLinks aanwezig zijn. Vergeet niet jezelf aan te melden, aangezien we moeten controleren of je lid bent. Bij vragen kun je altijd een berichtje sturen.

  • Locatie: Sint Jacobsstraat 12 in Utrecht (5e verdieping)
  • Afdeling: DWARS Landelijk
  • Tijd: 04 December 2023 19:30-21:30 (inloop vanaf 19:15)