De kleine partij aan het woord

Op 15 maart zullen (bijna) alle DWARSers GroenLinks stemmen, maar desondanks is het goed om te weten wat het aanbod is, en dat bestaat niet alleen uit VVD, PvdA, D66 en SP. Bij deze verkiezingen doen een hoop nieuwe en/of kleine partijen mee. Wie zijn zij? Wat willen ze?

Op 6 maart besteden we aandacht aan deze vragen. De Utrechtse afdelingen van de Jonge Democraten, Jonge Socialisten, JOVD en DWARS bundelen kracht en enthousiasme voor een gezamenlijke activiteit waarin we de kleine partijen aan het woord laten.

De partijen die langskomen zijn: de Ondernemerspartij, de Piratenpartij, GeenPeil, JezusLeeft en de Vrouwenpartij. Buiten de praatjes van de partijen zelf is er meer dan genoeg ruimte voor vragen en discussie.

De activiteit begint om 20:00 in het Schiller Theater, maar kom vooral iets eerder, het theater biedt 100 stoelen en jij wil natuurlijk op 1 ervan zitten.  Daarna is er tijd voor een gezellige borrel met onze politieke conculega’s.

 

Ps: Voor het oplettende lid, eerder stond op deze datum een afdelingsvergadering gepland, deze wordt verschoven ten behoeve van deze leuke activiteit.

  • Locatie: Schiller Theater: Minrebroederstraat 11, Utrecht
  • Afdeling: DWARS Utrecht
  • Tijd: 06 March 2017 19:30