DWARS Utrecht in actie: Klimaatalarm

Op 14 maart worden door heel Nederland lokale evenementen in het teken van het Klimaatalarm georganiseerd. Zo kunnen mensen – op afstand – massaal van zich laten horen. De verkiezingen komen eraan en wij eisen een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid voor iedereen.  Dat komt er niet zomaar. Jouw stem is van levensbelang!

Samen en toch op afstand laten we door heel Nederland van ons horen. Voor gezinnen, kleine ondernemers, voor jongeren. Voor boeren, Inheemse mensen, voor jou. Want iedereen heeft recht op gezond eten, duurzaam reizen, groene banen en een goede woning. In Nederland en daarbuiten. Alleen zo houden we onze aarde leefbaar.

Het moet en het kán anders. De klimaatcrisis wacht niet. Daarom gaan we ook in jouw regio 14 maart de straat op.

In Utrecht vindt er een protest plaats op het Jaarbeursplein. Natuurlijk houden we ons aan de coronamaatregelen. Houd dus 1,5 m afstand en draag een mondkapje. En vergeet je protestbord niet! 📢☮️💪

LET OP: We willen vanuit DWARS zo veel mogelijk reisbewegingen voorkomen. Probeer het openbaar vervoer dus te mijden!

Je aanmelden is helaas niet meer mogelijk; er zijn slechts 200 deelnemers toegestaan vanuit de gemeente. Wel kun je vanuit huis meekijken naar de stream, een mooi protestbord delen via sociale media óf (laten) neerzetten (tussen 11:00 en 13:00u) op de protestlocatie.

  • Locatie: Jaarbeursplein
  • Afdeling: DWARS Utrecht
  • Tijd: 14 March 2021 14:00