DWARS Doet: World Cleanup Day

Op zaterdag 19 september is het World Cleanup Day. Dit is een wereldwijde actiedag waarop we gezamenlijk zwerfafval gaan opruimen. Zwerfafval maakt de omgeving niet alleen onaantrekkelijk, maar kan ook erg schadelijk zijn voor mensen, dieren en planten. Door samen op te ruimen op talloze locaties over de hele wereld, kunnen we echt een impact maken! ✊✊?✊?

We willen natuurlijk met zoveel mogelijk DWARSers helpen! Meld je hier aan (selecteer op de kaart ‘Park Transwijk’ in het zuiden van Utrecht). Je kunt na je aanmelding kiezen voor het tijdslot 10:00-12:00 uur, of voor 12:00-14:00 uur. Op deze manier wordt de drukte wat gespreid over de dag. Het DWARS Utrecht-bestuur zal tijdens beide tijdsloten aanwezig zijn ✔️ Vergeet niet om zelf lunch mee te nemen.

❗ Ook belangrijk: houd je aan de coronamaatregelen, dus: houd 1,5 meter afstand, werk in kleine groepjes en kom niet als je klachten hebt (of wanneer een huisgenoot hevige klachten heeft). Wissel verder geen handschoenen of waterflesjes uit.

  • Locatie: Park Transwijk, Utrecht
  • Afdeling: DWARS Utrecht
  • Tijd: 19 September 2020 10:00 - 14:00